Na muške Biolove

pondelok, novembra 06, 2017


Keď sa v názve značky nachádza slovo láska, značí to niečo krásne a ľúbezné. Biolove je internetový obchodík, ktorý sa snaží byť láskavý k prírode, z ohľadom na zdravie bábätiek a  detí. 


A na čom je založená filozofia  e-shopu Biolove?

Nič zložité za tým nehľadajte. E-shop sa snaží vyberať čo najkvalitnejšie a najlepšie prírodné produkty. Dopriať zákazníkom potešenie z produktov, z balenia a z celej myšlienky skrytej za každým nápadom. Úplne jednoduché, no so silným poslaním. 


Prečo vlastne Biolove vznikol ?

V e-shope každý člen tímu verí v to, čo robí a robí to, čo ho baví. Na trhu je neskutočný výber tovaru pre deti. Človek si niekedy už nevie vybrať. No nie všetci výrobcovia dbajú na to najdôležitejšie, na zdravie detí. E-shop sa venoval veľa času hľadaniu kvalitných dodávateľov a nezávadných výrobkov, ktoré je možné bez váhania použiť už pre bábätká. Zabezpečiť čo najlepší, najzdravší štart do života je pre najmenšie detičky veľmi dôležité. 


Značka Biolove miluje výzvy a jej snahou a vízou je vybudovať viac ako len obyčajný e-shop.
Tak, ako v začiatkoch vzniku projektu, keď bola obrovská radosť so samotných príprav, zháňania tovaru, tvorby web stránky, grafiky, nájdenie vhodného eko balenia, tak v súčasnosti  sa e-shop teší z ďalšieho napredovania.

Najväčším zadosťučinením celého projektu je spokojnosť zákazníkov.
V e-shope nájdete všetko to, čo pre svoje deti a aj tie najmenšie bábätká potrebujete. Obrovským hitom sú termo nerezové fľaše značky  PURA, pre bábätká aj deti.
 

Ide o prvé fľaše na trhu 100% bez plastových častí a jediné  fľaše, ktoré získali certifikát NonToxic Certified


 

V čo veria v Biolove?  
- v kvalitu – Ak je výrobok kvalitný, vydrží dlhšie, šetrí peniaze a zároveň znižuje odpad.
- vo výnimočnosť – V ponuke sú skvelé veci s nápadom. Ide o snahu vybudovať viac než len obyčajný e-shop pre ľudí, ktorí hľadajú niečo viac. Snaha vytvoriť miesto, ktoré si  zákazníci zamilujú. 
- v udržatelnosť – Každý deň je tu príležitosť urobiť niečo pozitívne pre nás, deti a nasledujúce generácie. Každý krôčik, akokoľvek malý sa nám môže zdať, sa ráta. V Biolove veria, že každý  dokáže prispieť k zmene spolu s nimi.
- v pekný dizajn –  Kvalita je “must“, dizajn je potešenie, náš zákazník, náš pán.
-  v silu a návrat malých obchodov, zodpovedný nákup a príjemná komunikácia.

 

Biolove je projekt, ktorému záleží na zdraví detí. Ponúka produkty, ktoré sú v súlade s prírodou. Celá filozofia je založená na jedinečnosti, zdravotnej nezávadnosti, kvalite a peknom dizajne. Po 2 rokoch fungovania bude mať e-shop už svoju prvú prevádzku v Pezinku na ulici M.R. Štefánika. Súčasťou bude aj menší detský kútik, kde si môžu deti a mamičky všetko otestovať. Nedávno prešla značka redizajnom v spolupráci s grafickým štúdiom Dve Lamy. Držíme palce a nech sa vám darí.




You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ