BIO kapsičky od Nestlé

sobota, novembra 25, 2017

Každá mamička chce pre svoje dieťa len to najlepšie. Obzvlášť je dôležité to, čo naše deti jedia. Samozrejme, najlepšie je nič nepreháňať a zachovať zdravý balans a rozum. Nie vždy máme po ruke čerstvé ovocie. Preto sme si posvietili na novinku od značky Nestlé. Nedávno priniesli na trh ovocné kapsičky, ktoré sú v BIO kvalite. Nechutnali len naše deti, ale aj my. (smiech)





Prečo sme si vybrali práve kapsičky Nestlé?

Pri hľadaní praktickej a rýchlej desiaty, či olovrantu, sme prihliadali nie len na zloženie ale aj spôsob balenia. Kapsičky sú v praktickom balení, ktorý mamičky ocenia na výletoch. Zmestia sa všade a nezaberajú veľa miesta, to je úžasné, že? Obsahujú praktický sosáčik, s ktorým si už aj tie najmenšie detičky (ukončený 4. mesiac) samé hravo poradia.


A sú fuč :-)

V obchodoch je na výber z viacerých značiek, no my sme sa rozhodli pre BIO kapsičky od Nestlé, pretože sú vyrábané z najkvalitnejšieho ovocia. Neobsahujú žiadne konzervanty, sladidlá, ani lepok. Na trhu sú dve príchute - jablko a hruška. Tvorí ich sezónne ovocie, bez chemického ošetrenia, pestované na špecializovaných farmách.

Bio Kapsičky od Nestlé obsahujú:

-100% ovocia z ekologického poľnohospodárstva
-Kapsičky sú bezgluténový výrobok, sú vodné aj pre alergikov, alebo detičky, ktoré sa ešte  neskamošili s lepkom. 
-Obsahujú LEN prírodný cukor
-BEZ konzervačných látok a farbív






Teuškovi a Joníkovi najviac zachutili kapsičky jablkové. Len tak sa za nimi zaprášilo. (smiech) Pri poobedňjašom bicyklovaní ich zhltli aj 4 na jeden šup. Vyhladli nám hladoši po toľkom pohybe. (smiech)






Lela stavila na hrušky. Tie má najradšej. So sosáčikom si hravo poradila. Najedla sa, aj sa zabavila, a tak mamina musela byť stále v pozore, pretože jedlo bolo viac na tričku ako v puse. (smiech)





A kde je Guško? Nuž, vidíte, tu presne platí to známe pravidlo, že každé dieťa je iné. Jeho kapsičky neoslovili. No stále je to v ich prospech, traja ku jednému. (smiech) A hlavne, aspoň nám ostatným ostalo viac. 


A čo na to vravíme my mamy? Tiež sme chutnali a ocenili hlavne skladnosť. Najviac sme si ich obľúbili v ranných zápchach, keď sme z domu odchádzali bez raňajok. Každá z nás si vyskúšala jeden druh. A viete čo je na týchto kapsičkách najhoršie? Že sa zjedia veľmi rýchlo. A jedna nikdy nestačí.


V spolupráci s Nestlé.


Áno, niet nad čerstvé ovocie. To vie každá z nás. Ale prečo si nepomôcť a nezjednodušiť dni na prechádzkach. My obe s rodinami veľa cestujeme a kapsičky sú úplne ideálne na výlety, či dlhé trasy autom. Takže nie je čo riešiť. :-)


Viac sa dozviete tu: https://www.nestlebaby.cz/sk/





You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ