A bude tu poriadok! Hračkovaky

utorok, novembra 28, 2017

Ako vyzerajú izby vašich detí? Majú všetko v krabiciach a vreciach, alebo krásne vyložené na poličke? A čo ak deti majú priveľa hračiek? Alebo si viete predstaviť lego kocky vyložené jednu po druhej na polici? My to máme kombinovane. Väčšie hračky sú na poličke a menšie ako rôzne stavebnice, sú v krabiciach. Spočiatku sme ich všetky triedili a autá mali svoju krabicu, kocky, lego.... všetko zvlášť, no vždy nás po dohraní sa, čakala jedna obrovská spúšť s heslom: všetko v jednom.... no nekúp to! My popolušky matky " dokonalé" to samozrejme vytriedime, kým si naše deti umyjú zuby.... ak to nestíhame, nahádžeme všetko halabala. Takto to máme každý deň. Jeden obrovský začarovaný kruh. Ale už sme s tým skončili a vyriešili tento problém, a to doslova!


Zaobstarali sme si hračkovaky od značky Juicy monsters, o ktorej sme vám písali nedávno. Viete čo je na hračkovakoch také úžasné? Aj keď hračky do hračkovaku nahádžete, vždy sú krásne upratané, pretože hračkovak sa stiahne a viete ho uložiť do poličky, alebo zavesiť. A hneď je všetko krásne na svojom mieste. Hračkovak je ľahko prenášateľný a deti si doňho vedia uložiť všetko, s čím sa rady hrajú. Ak si chcú staviať lego v obývačke, jednoducho si z detskej izby hračkovak pritiahnú a keď sa dohrajú, odnesú ho aj so stavebnicou naspäť. 


My sme hračkovaky testovali aj pri cestovaní. Jedinou podmienkou pre naše deti bolo, zbaľte si do hračkovaku všetko, čo si chcete zobrať so sebou, no musí sa to pomestiť. To bola radosť, to nám verte. (smiech) A nie len ich, ale aj naša. 




Kdekoľvek prídeme, deti majú svoje hračky so sebou a upracú si ich raz dva. Je to naozaj veľmi praktické. 



Medze vo využití hračkovakov sa nekladú. Áno, presne tak. Hračkovak nemusí slúžiť len na prenos a uloženie hračiek, deti sa s ním rady hrajú, ako s plnohodnotnou hračkou. Napríklad Teuško spravil z hračkovaku pirátsku loď, v ktorej ukrýval nie len seba, ale aj svoje poklady. Zachránil malú princeznú, ktorú pred zlými pirátmi ukryl do svojej hrdinskej pirátskej (hračkovakovskej) lode.


Hračkovak vedia chlapci jednoducho ovládať, a dosť ich motivuje ku poriadku, z čoho sa my, občas premotivované matky tešíme. (smiech) Práve kvôli tej rýchlosti a praktickosti v upratovaní majú hračkovaky deti rady.



Blížia sa Vianoce a viete čo? Pošepnite Ježiškovi, že k tým hračkám nech prikúpi aj hračkovak od Juicymonsters. A kľudne môže rovno tie darčeky nechať v hračkovaku, nech deti vedia, kam presne patria. 


 

Super hračkovaky si môžete kúpiť tu :  https://www.juicymonsters.com/.  A dokonca vám teraz, až do Vianoc, pri nákupe nad 80 eur pribalia minibag zdarma. :-)








You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ