Kid. detský shop up / Prečo sme prišli na Kid

streda, novembra 22, 2017

Dnešné ráno bolo pre nás, dve matky, veľmi magické. Je streda 22.11.2017 a  predvianočný Kid.shop.up otvoril svoje brány. Na tento event sme sa tešili takmer už od septembra. Pekne sme sa obliekli, naplnili sme kabelky našimi vizitkami a vydali sme sa do Starej tržnice. Dnes sme veľa kecali, veľa fotili a spoznávali nových ľudí, ktorí stoja za  super značkami. 

Kid.Deský shop up je miesto, kde krása, praktickosť a starostlivosť, je venovaná nie len našim deťom ale aj dospelým. Veľa produktov, ktoré sa na Kid-e nachádzajú, môžete nájsť iba na eshopoch, a preto sa tešíme, že si môžeme všetko obzrieť, obchytať a porozprávať sa s ľudmi, ktorí to všetko robia. Produkty tak dostanú iný rozmer, taký skutočný a nie len virtuálny. 

A prečo  by ste mali prísť na Kid aj zajtra a v piatok ? Prečo sú tam takmer všetky úžasné dizajnové  značky zo Slovenska a Čiech? Prečo sa oni rozhodli ísť na tento krásny festival?

Privítala nás aj časť hlavného organizačného tímu.

Na prvom evente Kid. Detský shop up sme spoznali našu milovanú značku Lemur. Od tej doby sme naše šatníky, takmer zaplavili Lemurčatmi. Práve preto naše kroky viedli práve k nim. Museli sme sa krásne zvítať a pokecať. Medzi dlhými rozhovormi sme Macku z rodiny Lemur vyspovedali a opýtali sa dve otázky. 


Lemur
Ahojte Lemurčatká, prečo ste prišli na Kid.? 
"Na kid. sme prišli, aby sme vás všetkých konečne stretli naživo."
Prezraďte nám aj to, prečo by mali prísť ľudia na Kid.?
"Aby nakúpili vianočné darčeky a potešili všetkých lemúrov."


Neďaleko Lemura sme sa zastavili na kus reči v stánku Miniland. Zoznámili sme sa s veľkými sympoškami o ktorých vám čoskoro napíšeme viac. Opýtali sme sa ich to isté.


Miniland.
Milé Miniland mamičky, Prečo ste prišli na Kid.?
"Na kid. sme prišli preto, aby sa tieto krásne drevené hračky dostali viac do povedomia."
Prečo by mali prísť ľudia na Kid.?
"Lebo Kid. nie je len tak nejaký trh, ale je to naozaj nádherná dizajnová akcia a môžete tu nájsť nádherné značky z celého Slovenska."




Dnes nám s výberom pomáhala aj Leluška. Potešili sme sa, keď sme sa zastavili pri značke Petinka, ktorá ponúka učiace veže. No nie sú to len tak hociaké veže. Okrem pomocnej vyvýšenej ochrany pri varení, majú aj edukatívny rozmer. Podporujú motoriku a logiku. Vežu si každý rodič môže nakombinovať sám, podľa potreby svojho dieťatka a tak sa aj bežná vec, ktorá je v domácnosti, môže po mesiacoch meniť. Stále tá istá vec nadobudne nový nádych. No nie je to úžasné?


Petinka

Petinka, prečo se prišli na Kid.?
"Potrebujeme byť osobnejšie so zákazníkmi, ktorí nám dávajú spätnú väzbu. Pre nás je veľmi dôležitý kontakt a spätná väzba."
Prečo by mali prísť ľudia na kid.?
"Pretože sú tu samé krásne veci. Hlavne treba prísť s plnou peňaženkou, pretože je tu veľa krásnych vecí od najmenších pre tých najväčších."



Nenechali sme si újsť ani stánoček krásnej a charizmatickej fotografky, ktorá má na starosť zvečniť celý tento nádherný event. My sme si hneď na začiatku povedali, že jej ho trošička vylepšíme a rozbili sme jej rám. (ach jaaaj) Za čo sa jej aj takouto formou ospravedlňujeme. No všetko dobre dopadlo, nakoniec sme sa na tom aj celkom milo zasmiali, pokecali sme a pofotili sme sa. A čo vraví Kristiana Vavreková na kid.?


Kristiana Vavreková
Kristianka, prezraď nám, prečo si prišla na kid.?
"Pretože sem chodí veľa štýlových ľudí a ja rada presne takých fotím. Rada ich spoznám a dohodnem spoluprácu."
Prečo by mali prísť ľudia na kid.?
"Je to skvelá akcia pre deti. Sú tu úžasné lokálne slovenské a české značky. Skvelá atmosféra, stretnete tu veľa úžasných ľudí."


Spoznali sme aj veľmi milú dámu (autorku identity kid.), ktorá nielenže tvorí nádherné čelenky, ale aj nádherné náhrdelníky a náramky pre mamičky a to priamo z pánskych kravát. Značka Mykita Créatrice de Bijoux je nadčasová a dizajnovo dokonalá. 


Mykita Créatrice de Bijoux
Prečo ste prišli na kid.?
"Prišla som lebo pochádzam zo Slovenska a chcela by som sa podeliť s ľudmi na Slovensku o moju kreáciu a rada by som ich zdobila, chcela by som mať kontakt s ľudmi. Rada by som im ukázala niečo z môjho sveta, čo nepoznajú a čo ich môže zdobiť. Na tento event som veľmi hrdá. Bola som tu aj v marci a Kid. detský shop up ma robí šťastnou."
Prečo by mali prísť ľudia na kid.?
"Myslím si, žeby mali prísť preto, aby sa mohli stretnúť, aby sa mohli porozprávať, aby sa mohli deti hrať a objavovať. Nielen deti samotné ale aj rodičia. Aby sa mohli uvoľniť a inšpirovať. Aby účelovo mali to, čo potrebujú. Aby si urobili radosť. Je to priestor kde sa môžeme stretnúť s rodinou a priateľmi. Kid. má aj kultúrny podtón tým, že tu ľudia nie len nakúpia ale je tu aj priestor na oddych a sprievodný program."



Nenechali sme si újsť náš obľúbený eshop Dizajnbejby, s ktorým sme si rady pokecali, poobzerali sme nové produkty, čo to poskúšali a hlavne sme ich vyspovedali.

Dizajnbejby
Prečo ste prišli na kid.?
"Chceme všetkým ukázať naše krásne portfólio a veľmi sa tešíme, že máme pozitívne reakcie od nakupujúcich a tešíme sa na všetkých, ktorí prídu."
Prečo by mali prísť ľudia na kid.?
"Pretože kid. je extra špeciálny, pohybujú sa tu krásni ľudia, je tu krásny tovar a plno veľa dobrej nálady."

Nám nezostáva nič iné, iba so všetkými súhlasiť. Kid. detský shop up nie je len event o nakupovaní, ale aj o spoznávaní a relaxe. Prídu si tu na svoje nie len dospeláci ale aj detičky, pre ktoré je kid. ako oáza hrania a hračiek. 

Tak ako presvedčili sme vás? Určite sa tam zastavte a hlavne musíte prísť s plnou peňaženkou. Je náročné odolať (smiech). Popri nakupovaní zoberte deti na sprievodný program. Zajtra na vás čaká workshop Anakusom,  divadielko o Guľkovi Bombuľkovi, cvičenie s Little Gym, workshop s Lego Duplo, či s ilustrátorkami z časopisu Bublina. Od 16.00 hod na vás čaká divadelný workshop EDUdrama a workshop z dielne SNG. Podvečer si nenechajte újsť diskusiu " Za červeným vláknom" s Tamarou Šimončíkovou Heribanovou.

Ahojte zajtra!











You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ