Nosidlo Suppori

pondelok, októbra 16, 2017

Táto recenzia na seba nechala dlhšie čakať. Áno, testovali sme ju a testovali a testovali. Na trhu v dnešnej dobe nájdeme mnoho pomôcok, ktoré nám pomáhajú naše dieťatko nosiť blízko nášho srdiečka. My sme sa zamerali na nový produkt, značku Suppori. Objavili sme ju na stránke Belvela, ktorá je dodávateľom tejto super pomôcky pre aktívne mamičky.

Belvela - Suppori - veľkosť 2L, farba - tmavo-olivovo zelená
Suppori je niečo medzi šatkou a nosičom. Je potrebné si ho svedomito vybrať. Veľkosti je viacero a treba dobre poznať svoje miery a výšku. Inak hrozí, že šatka vás bude tlačiť, alebo naopak, šatka vám bude voľná a tým pádom sa váha prenáša opäť na ruku, ktorú chceme odľahčiť.


Ako sme boli  spokojné my?

Výhodou týchto šatiek je to, že ich netreba uväzovať. Takže to šetrí čas, ak sa niekam ponáhľame. Šatka sa prevlieka cez jedno rameno, na ktorom sa istí. Do predĺženej časti sa posadí bábätko, ktoré ale musí vedieť sedieť samo, kedže chrbátik nie je chránení. Nožičky sa čo najviac rozkročia a šatka ich istí, aby mali správny ergonomický tvar v písmene M. Leluške sa nožičky vždy vyšmykli a teda mala ich mierne vystreté. No dostatočne široko na to, aby nevisela (aj keď na fotkách to tak nepôsobí). Mamička chrbátik istí rukou.


Ako sme už písali vyššie, nie je to nosič na dlhé nosenie. Detičky, ktoré sú zvedavé a vedia sa rozhliadnuť bez toho, aby boli obmedzené, sa v Suppori budú cítiť veľmi dobre.  Dieťa má pocit, že je na maminkiných rukách, no  mamka nenesie celú váhu dieťaťa na jednej ruke. Váha sa rozloží medzi ruku, ktorá istí chrbátik a rameno, cez ktoré je nosidlo uistené.



Suppori odporúčame pre aktívne mamičky, ktoré často absolvujú krátke cesty, či už nastupovanie do auta, návštevu obchodu, alebo krátku prechádzku so psom. Materiál je upletený z trojitého vlákna, čo zaručuje jeho silu, odolnosť a priedušnosť, vďaka čomu sa medzi matkou a dieťaťom nehromadí teplo.
Našej Lele sa prerezávajú zúbky. Je nervóznejšia a citlivejšia. Mamina náruč je jediný upokojujúci bod. Lela je zvedavé ročné dievčatko, ktoré objavuje svet už aj na svojich nôžkach, no nevládze ešte dlho chodiť, preto je Suppori ideálny pomocník. No využívame ho aj doma, len tak! Aby mamku neboleli ruky a Leluška bola spokojná a šťastná. Je to super pomôcka ak si chcete odľahčiť ruku. Určite to nie je určené na niekoľkohodinové nosenie.  Každá mama si v dnešnej dobe môže vybrať čo je pre ňu dobré a každá sa môže rozhodnúť podľa seba. Každá chce podľa svojo vlastného uváženia pre svoje dieťa to najlepšie. 



Výhody nosidla Suppori

Nosič nezaberá veľa miesta, je skladný dokonca sa zmestí aj do kabelky či veľkého vrecka. My sme Suppori podrobili testu na letisku. Kočiar sme už nemali a Lela bola odkázana už len na mamkine ruky. Pohyb na letisku, preukazovanie dokladov, držanie za ruku druhé dieťaťa. To všetko sa hravo zvládlo so Suppori, pretože ruka nebola preťažená, a samozrejme bola aj čiastočne voľná. A to bolo úplne skvelé. 



Viac sa o Suppori dozviete TU.


You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ