Na muške Biobaby

pondelok, októbra 23, 2017

Barborka je maminou trojročnej Lili a dvojročného Majka, ktorá spolu s manželom vytvorili malý, rodinný e-shop Biobaby, o ktorý sa s láskou a nadšením, dennodenne starajú. V obchodíku nájdete kvalitné veci pre bábätko a deti, ktoré spĺňajú základné heslo, ktorým sa manželia v práci riadia: "V harmónii s prírodou.”




Biobaby  sa snaží vyberať do svojej ponuky kvalitné materiály oblečenia a doplnkového tovaru pre deti, podporuje nosenie detí, zbožňuje sklenené, zdravé fľaše, látkové a drevené hračky. V obchodíku si vyberie každá mama to, čo pre svoje dieťa potrebuje, ale aj ockovia samozrejme. 


Barborka s rodinou.
Koncept Biobaby ponúka zdravšiu, lepšiu alternatívu ku výrobkom, ktoré nájdete dostupné v obchodoch. Vždy sa to totiž dá aj inak. 
Hračky od Bioserie z obnoviteľných rastlinných surovín.

Biobaby je pre Barborku jej tretie dieťa. Venuje mu dosť času a energie. Počas materskej je to skvelá psychohygiena. Najviac nápadov má počas dojčenia a uspávania detí, kedy sa všetko stíši a myšlienky tak majú svoj čas. Deň má vždy len 24 hodín a tak ma všetko svoju postupnosť. 


Zdravé umývanie zúbkov. Kefky, pasty, poháriky nájdete TU.

V obchodíku nájdete mnoho užitočných vecí. Ergonomické nosiče, hačky, cumlíky , fľaše,  oblečenie, plavky, plienky, deky, fusaky či softshellové nohavice. (tie momentálne testujeme). Všetko v tej zdravšej kvalite. Ponuka je bohatá. Stačí si len vybrať.



Sklenenné fľaše si môžete kúpiť TU.
Pre Biobaby je vždy podstatné to, aby bola mama a dieťa spokojné. Nič iné. Bez ohľadu na bio, či nebio. S ničím to netreba preháňať, no ale more sa skladá z kvapiek, takže každý si môže vybrať tú svoju " kvapku" z bio kvality, ktorá je pre neho prijateľná a urobí mu radosť. Dôležité je vedieť čo je ešte dobré a čo už nie. Každá mama má slobodnú voľbu a každá robí to najlepšie pre svoje dieťa. Veľa úspechov prajeme a  držíme palce!

Šatky, nosiče, oblečenie na nosenie obchodík ponúka TU.

Biobaby nájdete: 
Web: http://www.biobaby.sk/
FB: https://www.facebook.com/Biobaby.sk/




You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ