Na muške Dudli

utorok, októbra 10, 2017

Dudli je mladá, slovenská značka, ktorá sa "narodila" v rodine maminy dvoch dcér.  Je ňou Linda. Akčná, nápaditá, šikovná žena, ktorá sa počas materskej dovolenky rozhodla ísť iným smerom, aby sa mohla bez stresu  venovať svojej rodine. Pochopila, že  to  by bolo pri bežnej práci nereálne.  A podarilo sa to! Matky dokážu jednoducho aj nemožné. 





                                                    Ako vznikla značka Dudli?

Linda počas prvej materskej dovolenky, začala študovať online marketing SEO a popri prvej dcérke, vytvorila úspešný blog sikovnamamina.sk. Po určitej dobe pochopila, že na Slovensku sa dá blogom privyrobiť, no nie uživiť sa ním. Po narodení druhej dcéry sa  odsťahovali mimo Bratislavy, do neprerobeného domu so zanedbanou záhradou a ako to už u nás matiek býva, aj Linda sa dostala do bodu, že čím menej času mala, tým jej efektivita narastala. (smiech) Po nociach teda z nadbytku jej energie, v októbri 2016, vznikli prvé Dudli šatky.




A prečo práve šatka?                                                                                              
Linda je mamina, ktorá chce dojčiť kdekoľvek a kedykoľvek, no je hanblivka. Vadil jej ten pohľad okoloidúcich, keď chcela nakojiť svoje dieťa niekde v meste. Väčšinou sa schovávala pod nemožnú bielu plienku, aby mala ako takú intímnu skrýšu. Po narodení druhej dcérky, chcela Lindina rodina ostať aktívna a preto museli veľa vecí zjednodušiť. Mnohé veci jej ako matke vadili. Zakrývanie vajíčka s neforemnou plienkou, ktorá nakoniec odletela, alebo oblizovanie rukoväte nákupného košíka jej detí. Síce sa hovorí, že sa tým zvyšuje imunita, ale aj tak. A práve preto hľadala niečo všestranné, univerzálne a zároveň pekné na pohľad. Linda na našom trhu nenašla nič, čo by jej vyhovovalo a preto sa do toho pustila sama. 




Dudli šatka je každodenný pomocník pre všetky aktívne mamičky. Využíva sa ako šatka na dojčenie (na vytvorenie intímnej zóny), šatka na autovajíčko (proti vetru, slnku alebo prílišnej zime), návlek na nákupný vozík, jedálenskú stoličku, baby kresielko, či slnkom rozpálenú hojdačku. 






neposlednom rade Dudli šatka je aj užitočná prikrývka a vankúšik. Využiť sa dá naozaj ľubovoľne a každá praktická mamina si v nej nájde presne takého pomocníka, akého v danej chvíli potrebuje. 






Dudli šatka je veľmi mäkká, priedušná a pružná. Väčšina šatiek je vyrobená z bambusového úpletu s certifikátom OEKO- TEX 100 pre deti do 3 rokov a pri jej používaní ma mamička vždy očný kontakt s dieťatkom. 





Od šatiek sa šikovná Linda posunula aj ďalej. Po 4 ročnom dojčení, prišla na to, čo jej chýba. Mladšia dcéra sa popri dojčení vždy hrala s jej vlasmi, a preto sa rozhodla priniesť na trh náhrdelníky na dojčenie a prerezávanie zúbkov, ktoré bábätká zabavia a zároveň sú aj krásnym šperkom.




Pri samotnom dojčení Lindu veľmi bolieval chrbát, a preto na základe ďalšej svojej osobnej skúsenosti vznikol nápad o kvalitnom, krásnom vankúši na dojčenie. 
A do tretice všetko dobré. Novinkou tohto ročnej jesene sú aj DUDLI tričká na dojčenie z babusovej látky. Linda mala problém s popraskanými, dohryzenými bradavkami a nosenie klasických bavlnených tričiek bolo pre ňu peklom.  



V spolupráci s Dudli.


Dudli je značka, ktorá vzniká ako potreba maminy na situácie, v ktorých sa ako matka nachádza. Ak Linde niečo na trhu chýba, hneď sa to rozhodne vyrobiť a ponúknuť to aj ostatným. Všetko je praktické, funkčné, jednoduché a zároveň aj krásne. Nie je to len ďalšia zbytočnosť do výbavičky malého dieťaťa. Všestrannosť, mnohovyužiteľnosť a praktickosť  robia značku Dudli jedinečnou a populárnou. Držíme palce!


Dudli nájdete: 
Web: http://www.dudli.sk/
FB: https://www.facebook.com/search/top/?q=dudli.sk
IG: https://www.instagram.com/dudli.sk/



You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ