Detský pohárik Baby Cup

pondelok, októbra 02, 2017

Poviete si, že sme opäť pri pitnom režime. No ale ako všetky matky dobre vieme, deti potrebujú neustále novú motiváciu. Pátrali sme dlho, pretože sme vám chceli priniesť niečo nové, na Slovensku zatiaľ neznáme (to sa čoskoro zmení). Zablúdili sme do Českej republiky, kde nás zaujal distribútor Belvela svojimi pohárikmi Baby cup



Sú to mini poháriky (5 cm), vhodné do malých detských ručičiek. Sú revolučné v tom, že z nich dokážu piť už maličké bábätká. Okrem trénovania klasického pitia z pohára, pri väčších detičkách, sú vhodné aj pre novorodeniatka pri ich dokrmovaní, pokiaľ sa mamičke nespustí laktácia a naštartuje kojenie. 


Porovnanie veľkosti klasického ikea pohárika s Baby cup

U nás poháriky testuje malá Leluška. Poháriky mali hneď úspech, pretože sú maličké a farebné. Pohárik vedela Lela  od začiatku zobrať do rúčky a na veľké prekvapenie bolo hneď prvé pitie bez zabehnutia. Veľkosť baby cup-u presne obopne pusinku, a pokiaľ dieťa prudko nezakloní hlavičku, z pohárika voda nevytečie.

Každý pohár obsahuje mierku, takže je jednoduché si odkontrolovať koľko dieťa pije za deň vody. Je lepšie, ak je v poháriku vody menej, pretože dieťatko nevtiahne veľké množstvo vody do úst a tým pádom sa tak vyhneme zabehnutiu. Pri pití sa Lelka učí vodu srkať a nie sať. A o to ide! 
Jednou z ďalších výhod Baby cup  je aj to, že sa s nimi detičky vedia zabaviť, a pritom si precvičujú aj jemnú motoriku. Leluška si tieto poháriky obľúbila aj pri kúpaní vo vani, kde si prelieva vodu z pohárika do pohárika. A sem tam si aj glgne dúšok vaňovej vody. (smiech)



Ak nechcete, aby sa váš krpec olial pri pití z pohárika Baby cup, odporúčame od toho istého distribútora aj krásne neoprénové podbradníky Bibetta. Neoprén ako materiál nás hneď oslovil, lebo Leluškina maminka Mimi, vie aký je neoprénový materiál nepriepustný, pretože ho používa vo vode ako ochranný odev pri chladnejšom počasí počas šantenia sa vo vode. Hneď od začiatku sme teda vedeli, že s podbradníkom budeme spokojné.


Podbradník sa úplne jednoducho čistí, pretože neoprén je nepriepustný a nevsiakne do seba žiadne nečistoty. Pri starších detičkách, ktoré už rady papajú samé, ocení každá matka, "zberač" jedla, ktoré nevošlo do malej pusinky. Občas je tam toho viac ako v brušku. (smiech)


A keďže poháriky Baby cup zatiaľ nie sú dostupné na slovenských eshopoch,  rozhodli sme sa to zmeniť a čoskoro ich pre vás Barby bude ponúkať v našom  milovanom Slivníkove.


Viac o spomínaných produktoch sa dozviete na Belvela a zakúpite si ich čoskoro aj na www.slivnikovo.sk

















You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ