Spomienka na 1. ročník Kid.shop up

štvrtok, marca 30, 2017





Nevieme vám zaručiť, že slovo kid z nášho pera už nebudete čítať. Áno, je to jednoducho kidománia. No ale uznajte, tento skvostný festival bol inváziou slovenských a českých tvorcov pre deti na jednom mieste. Mohli sme odolať? My, ktoré sme sa jedného dňa rozhodli, že nie naše osoby budú pointou nášho blogu. Budú nimi šikovní ľudia tvoriaci pre deti, no nie len pre ne. Takže, nebudeme vám klamaťže už to spomínať nebudeme. Áno budeme a hotovo!


Veľmi sa tešíme, že sme spoznali mnoho nových ľudí. Šikovné mamy, ale aj otcov. Šikovných mladých nadšencov, ktorí síce ešte nemajú vlastné deti, no tvoria pre ne s obrovským entuziazmom. Zoznámili sme sa dokonca s celými rodinami, ktoré spolu podnikajú a tvoria. Nie je to úžasné?


Každý krásny produkt je ešte krajším, ak spoznáte človeka, ktorý ho vymyslel. Až vtedy získa dušu a vy si ho obľúbite ešte viac. Niekedy aj vec, o ktorej by ste povedali, že sa vám nepáči, môže zaujať práve tým, ako ho jeho tvorca podá. Ako ho odprezentuje a aký dojem vo vás zanechá. U nás postúpili o priečinok vyššie Vonai, Lemur, Mmmoje, Sestrice, Nije, Milash, Houpací prkno, Pán Medvedík, Mile, Nila, Littlehipster a mnoho, mnoho ďalších. 


Áno, my sa jednoducho vieme nadchnúť a keď sa tešíme, tak sa tešíme. Nič prvoplánové za tým nehľadajte. Sme jednoducho také, aké sme. Občas popletené, pojašené. Tá Beáta Dubasová veru vedela o čom spieva. (smiech)

Miestami sme určite vyzerali šialene. Faktom ale je, že na Kid. m ani jeden deň nestačí. A my sme boli časovo ohraničené. (btw. už aj posledné dieťa je choré)  Ale dali sme to, aj keď sme nestihli všetko čo sme chceli. V prvom rade je každá z nás matkou a až potom sme DVEmatky.

Čo to sme nakúpili, alebo sme objavili nové zaujímavé veci, ktoré máme na whish liste. Nenavštívili sme Night shift atelier či Repello, ktoré sme mali na zozname. Na ďalšom ročníku to napravíme! Už teraz sa nevieme dočkať.



Organizácia celého festivalu z nášho pohľadu, ako návštevníka, bola na vysokej úrovni. Vládla tam super atmosféra a neskutočná energia. Všetci, ktorí stáli za touto krásou si zaslúžia poklonu. Bol to veľmi vydarený prvý ročník! Krása, ktorá zo Starej tržnice posledný marcový víkend kvitla, určite napomohla k záchrane sveta.

Kid kid hurá!

Tešíme sa na druhý ročník.

A vy ste čo pekné nakúpili? Páčilo sa vám?





You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ