Kid. Detský shop up - 1. deň

piatok, marca 24, 2017

Musíme sa priznať, že konštalácia hviezd nám vôbec nepriala. Na Kid sme sa skoro ani nedostali.(smiech) Všetko sa to začalo v pondelok s Teom. Horúčky, antibiotiká, domáce väzenie. O dva dni Mimi v horúčkach. Barby to krásne obchádzalo, až kým nenastúpila s deťmi do vlaku a čo čert nechcel, deti začali horúčkovať už počas cesty. To aby sa nepovedalo. Čerešnička na torte prichádza noc pred samotným shop up-om. Lela horúčky, ktoré sa jej držali až do rána. No my sme sa nevzdali. Konštalácia, nekonštalácia na Kid ideme!!!!!


Kid Kid Hurá! Stojíme pred bránou Starej tržnice, dostávame pásku na ruku a plné nadšenia, s úsmevom na perách, vchádzame dnu. Ako správne poplašené a temperamentné vychodňarky, sme sa s veľkým entuziazmom pustili do lovenia a oslovovania nových značiek. Navštívili sme aj naše srdcovky a s mnohými sme sa videli prvýkrát. Bolo to náročné. Mimi sa dve a pol hodiny nezavrela huba. (smiech)

No poďme pekne po poriadku. Po príchode nás veľmi prekvapil design samotného Kidu. Všetko je prehľadné. Minimalistické, no veľkolepé. Klobúk dole pred matkami, ktoré to zorganizovali. Je to prvý ročník a laťka je nasadená naozaj vysoko. Kdo umí ten umí, kdo neumí ten čumí. A my teda čumíme!


Prečo sme tam išli? Prečo sme tak veľmi chceli? Pretože "Krása zachráni svet" a my chceme byť toho súčasťou. A teda, toľko krásy pokope sme veľmi dlho nevideli.
Nie sme žiadne nákupné maniačky. Našťastie. Inak by sme to tam nepredýchali. Človek by chcel všetko (smiech).
Dnes sme sa ale nimi na chviľu stali. Bol to príjemný pocit. Zoznámili sme sa s úžasne milou a sympatickou Košicankou, ktorá má nádhernú prírodnú kozmetiku VONAI. Už predtým sme značku poznali a boli sme veľmi preštastné, lebo my VONAI proste milujeme.
Po menšom rozhľadení sa a upokojení sme sa vybrali a obchytávali a skúšali a pýtali sa. Navštívili sme MyBubo, ktorý na Kide ponúka viacero noviniek. Poobchytkávali sme si Nije a ostali sme nadšené! Chceme byť dieťa tejto doby, prosííííííííííím! (smiech) Vybozkávali sme našu krásnu Janku z Milash. Konečne sa zoznámili s tvorcami papučiek Rak. Tie sme nosili ešte aj my ako prezúvky v škole! Sú tak skvelí a tak šikovní, že až! Zastavili sme sa u milovanej Martinky z Mmmoje.V skutočnosti je ešte krajšia.Čestné matkovske! Pohojdali sme sa s Houpacím prknem. Teda, to musíme mať. Keď už nemôžeme byť deti tejto doby, chceme aspoň prkno. Je dokonalo upokojujúce, až antistresové aaaaa formuje aj postavičku. (smiech) Šikovných a kreatívnych ľudí je tam mnoho. Určite sa tam vyberte. Máte na to ešte sobotu a nedeľu.


To je len malá spomienka na dnešný deň.
Pretlak emócií, s ktorými sa musíme podeliť. My už teraz špekulujeme, komu dáme deti, aby sme mohli nerušene ísť do tohto detsko - mamkovského raja opäť.

Barby a Mimi


You Might Also Like

1 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ