Kid.detský shop up/ pozvánka

pondelok, marca 06, 2017



Keď sme sa dozvedeli, že sa organizuje prvý slovenský detský dizajn festival , tak sme sa veľmi potešili! Pre nás dve, ktoré dennodenne pátrame po nových značkách, ktoré vznikajú na Slovensku ( ale aj v Čechách), je to ako raj.  Všetky slovenské a české značky, ktoré venujú svoju tvorbu deťom pod jednou strechou! Čo viac si priať.

Festival detského dizajnu sa bude konať posledný marcový víkend v krásnych priestoroch Starej tržnice, ktorá bude od 24.-26.3. 2017 najplnšou budovou nákupných maniačok "ever". Kid. je pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o to, čo sa nosí a o to, čo slovenská produkcia ponúka. Prídu aj tie najpopulárnejšie české , detské značky. Kid, Kid huráááá!!







Prvý ročník detského shop up-u ponúkne viac ako 50 značiek zo Slovenska a Česka.  Prinesie značky z oblasti oblečenia, doplnkov, hračiek, knižiek, nábytku, dekoru, kozmetiky pre deti vo veku 0 - 12 rokov. Zameranie prvého ročníka je najmä na pôvodné slovenské a české značky, lokálne obchody  online shopy s ponukou zahraničných dizajnových značiek.



Kid.shop up nebude len o nakupovaní. Pre deti a návštevníkov je pripravený aj sprievodný program. Na svoje si prídu celé rodiny. Môžete si odskočiť na worshopy kreslenia so SNG, worshop s Lenkou Sršnovou, talkshow Kristíny Farkašovej , či sa ísť naučiť variť do detskej školy varenia s Jemine, či sa potešiť s divadielkom a koncertom Uspávanky. 

Samozrejme mamky že si budete mať kde aj kávu vypiť, zaparkovať kočík, či prebaliť a nakojiť svoju ratolesť. Proste pohodička! :-)


 Na festivale prvýkrát predstavia verejnosti limitované edície určené výhradne deťom aj prestížni slovenskí módni návrhari,  a  to Martin Hrča, Lenka Sršňová a Michaela Bednárová.
Z Paríža pricestuje aj slovenská dizajnérka doplnkov z hodvábnych kravát, Zuzana Mikytová.

Kid shop up  je prvým festivalom svojho druhu na Slovensku a s radosťou ho podporili aj 3 známe mamy. Tri sudičky tri ambásadroky, ktoré milujú dizajn. Tamara Šimkovičová Heribanová, Kristína Farkašová a Ivica Jusková.

Za celou touto parádou stoja ako inak matky!  Marika Beňadik Majorová, Milada Halová, Katka Roháľová ,Katka Morávková a Katka Huliková, sú maminy,  ktoré spojili svoje sily v mene toho najlepšieho pre deti.




Ambíciou organizátoriek je aj založiť oceňovanie dizajnu pre deti. Vyzdvihnúť najlepší dizajn a šíriť povedomie o kvalitných značkách medzi verejnosťou. Vyhlásenie víťazov sa bude konať v sobotu a to v troch kategóriách: Produkt, Kolekcia a Komunikačný design.

Na Kid up shope budú aj značky o ktorých sme už v blogu písali, ale aj tie ktoré máme predstaviť do budúcna.

Na koho sa DVEmatky tešia?

(o značke sme písali tu



(značku o ktorej vám povieme už čoskoro)


( predstavili sme ich tu )


No tešíme sa na všetkých predajcov, ktorí tvoria pre deti a na celkovú atmosféru a energiu, ktorá tam bude panovať :-)


Kid shop up:

Kedy? 24.-26.3.2017

piatok: 10.00- 20.00 hod
sobota: 10.00- 20.00 hod ( počas dňa prebieha v spodnej časti tržnice tradičný Farmársky trh,Kid funguje na poschodí a od 18.00 hod je otvorený " late night shopping")
nedeľa: 10.00- 20.00 hod

Kde? : Stará tržnica, námestie SNP, Bratislava

Stránku tohto super eventu nájdete na facebooku  TU.
web: kidshopup.com

Kid up shop má obrovský potenciál a už teraz vieme, že bude mať úspech. Určite sa tam vyberte a keď nás tam uvidíte pobehovať, štuchnite do nás :-) Tešíme sa!

Barby a Mimi














You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ