Kid. Detský shop up - 3. deň

nedeľa, marca 26, 2017

V duchu nepriaznivej piatkovej konštalácie hviezd sme sa rozhodli, že sa na Kid.shop up vyberieme opäť. Áno, sme nenásytné. Málilo sa nám. V sobotu sme boli matky - sestričky, starajúce sa o choré deti a dnešok (nedeľa) sme si na doobedie u mužov vybavili priepustku. (smiech) Videli naše nadšenie, zaregistrovali naše prosebné pohľady a verte alebo nie, sami sa ponúkli, že ešte raz postrážia. Aj keď choré dieťa túži po mame ešte viac ako inokedy. Ale, takýto festival krásy nie je predsa každý deň a zaslúži si aj otcovské obete. (smiech)



Po rannej telefónnej dohadovačke čo na seba, sme sa stretli na parkovisku a so svižným krokom, lebo nám bola zima, no pre krásu sa trpí, (smiech) sme sa vybrali do Starej tržnice. 
Po príchode nás oslovili a milo pozdravili z Littlehipster. Potešili sme sa. Po chvíľke sme zazreli Mariku. Áno, tú Mariku! Jednu zo šikovných organizátoriek. Popriala nám dobré ránko a prezradila, že potrebuje kávu. Ani sa nedivíme. Veď tahať tri dni nonstop a pritom vyzerať ako od Maybelline, dá určite zabrať. 

Začínali sme zľahka. Poobzerali sme sa a jemným krokom vykročili smerom k Nije, kde sme stretli Bašku Števulovú a pokecali sme aj o pôrodoch. Ako sme sa k tomu dostali, už ani nevieme. (smiech) Neskôr sme išli pozdraviť VONAI, skámošili sme sa s Lali. Osudným sa nám stal Lemur. Zdržali sme sa dlhšie. Vedeli sme, že sa musíme krotiť už v nakupovaní a tak sme si povedali, že len popozeráme ale popravde Lemur je Lemur! Keď mu raz venuješ pozornosť, už bez neho v taške neodídeš! Opäť nás dostal a tak náš Lemursky šatník svieti v plnej kráse. Môžete sa tešiť aj na našu spoluprácu, ale o tom až inokedy.

Viete na koho sme zabudli? Na BESS. Neskamarátili sme sa. Keď sme chceli nadviazať kontakt, mali tak plno a boli tak pohltení prácou, že sa to jednoducho nedalo. Takže nabudúce.😉
Vraj sa výťahy pokazili, (také sme mali info) a keďže sme mali Lelu v kočiari, Mimi si trocha na schodoch zacvičila so závažím. No to sa vlastne chcela len pochváliť, že má nový ultra ľahký kočiar. (smiech) Barby bola v úlohe "nosič dieťaťa."


V piatok sme si sľubili s Martinkou z Mmmoje selfíčku. Nestihli sme, a tak sme to dnes napravili. Po rýchlom pokece a fotoshootingu sme zamierili rovno za Mile. Nádherné, nežné a hlavne milé dve dámy, ktoré nás s radosťou privítali a s láskou obslúžili. Už teraz sa tešíme na leto. Lea má nachystané nádherné letné šatičky. Hneď vedľa Mile na nás už žmurkali Sestrice. Na našom FB profile prebieha stále súťaž o šatku, ktorú Mimi veľmi chcela vyskúšať. Áno, podarilo sa. Zistila, že jej viazacké "skills" sú na bode mrazu! (smiech) Nie vážne. Po detailnej inštruktáži prvýkrát uviazala dieťa správne. Ich šatky sú tak jemné a zároveň pevné, dokonca materiál je tak príjemný, že ho ani nie je cítiť na tele. V tom už Lela oznámila, že je čas na obed a tak naše kroky viedli do kojacieho kútika. Nie len Lela dostala svoju dávku,ale aj o mamku bolo postarané, vďaka Sunaru. 


Posilnené a spokojné sme sa pozdravili s PÁNom MEDVEDÍKom, v ktorom nás zaujala prekrásna hačka. (hojdavak) Samozrejme, že nám neušlo včerajšie odovzdávanie KID DESIGN AWARDS, kde PÁN MEDVEDÍK vyhral cenu za kominukačný design. Na záver sme sa rozlúčili s  HOUPACÍ PRKNO, ktorí získali hlavnú cenu za produkt. Gratulujeme!

Ďakujeme krásne za tieto nádherné dva dni, Kid. náš milovaný. To, že sme tam boli,  nás napĺňalo šťastím a hlavne ďakujeme všetkým vám milým a kreatívným človiečikom, že ste celé tri dni prezentovali a predávali to, čo vás napľňa a baví. Klobúk dole! 

Barby a Mimi

You Might Also Like

1 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ