Porcelán Mmmoje

pondelok, apríla 03, 2017




Len čo sme zbadali na instagrame tento skvost, tešili sme sa že,  ho budeme mať aj my. Obe sme si porcelán kúpili na festivale Kid. a sme z neho paf!
Mmmůj porcelán je set tvorený z 3 kusov. Je to hrnček, miska a tanierik. Ide o porcelán s autorskou ilustráciou Martiny Mikytovej z edície Sen krále. Na obrázku je Ethien, ktorý sa vydal do sveta, v ktorom zažil mnoho dobrodružstiev. Dospel a zamiloval sa do Medy. Vďaka nej zistil, že v živote je najdôležitejšia láska, zdravie a šťastie. Nič iné v skutočnosti nie je potrebné.
Martinka z Mmmoje chce porcelánom priniesť do života detí lásku. No aj do dospeláckých dní, ktoré sú občas hektické a rýchle.
Je to priam až romantické, keď si ráno ešte rozospatá mama vypije kávu (ktorú jej pripraví tatino) z hrnčeka, kde na ňu žmurká veta: "jsi láska." :-)
Najviac nás dostali mierky množstva v miske. Malá láska, veľká a najväčšia. Ach! Presne tieto detaily robia život krajším. Teda náš život určite!




Porcelán je vyrobený v českej republike a má certifikát zdravotnej nezávadnosti. Znesie aj umývačku (skúsili sme), no pre dlhšiu životnosť ho radšej umývajte ručne. Človek nikdy nevie a bola by ho veľká škoda. Je vhodný aj do mikrovlnky. Môžete ho mať doma ako celý set, alebo jednotlivo iba ako hrnček, tanierik alebo misku.

Porcelán nájdete tu.

Dobrú chuť...a s láskou!

Ps: Ak nás chcete podporiť v súťaži Blogerroka 2017, môže tak urobiť tu:  https://blogerroka.sk/2017/dve-matky/. Ďakujeme. 




You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ