Na muške Svet bedničiek

sobota, januára 27, 2018

Viete ešte vôbec, ako chutí čerstvá paradajka? Pamätáte si tu vôňu slnka v nej? V dnešnej dobe, kedy supermarkety rastú ako huby po daždi, je náročné našim deťom tento zázrak prírody poskytnúť. Ovocie a zelenina už nie je taká, akú sme ju zažili ešte my v dobe, keď sme sa hrávali s formičkami v piesku. 
No všetko sa dá, ak sa chce. Túžba po čerstvých, lokálnych produktoch zo slovenských fariem, priviedla dvoch mladých mužov k myšlienke ponúkať v "obyčajných" bedničkách, ľuďom návrat ku kvalite a chuti. Vytvorili Svetdebničiek, v ktorom sa budete cítiť zdravšie a šťastnejšie. 




A ako Svetbedničiek vznikol?


Za touto skvelou myšlienkou stoja Andrej a Peter. Obaja vyrastali na dedine a boli zvyknutí na produkty dopestované na vlastných záhradách. Rozhodli sa pomôcť lokálnym farmárom a pestovateľom, ktorí svoju prácu milujú a ľuďom, ktorí bažia po čerstvosti a lokálnosti. V roku 2012 založili svoju "bedničkovú" firmu a stali sa jedinou franchise značky Svet Bedýnek na Slovensku.


Prvé bedničky vznikli v Šuranoch na farme Sepo a dnes si už z fariem, ktoré sa im ponúkajú môžu vyberať.  Pre Andreja a Petra je pri samotnom výbere dôležité, vybudovať si s farmármi vzťah, pretože oni neponúkajú len samotné produkty, ale aj niečo, čomu venujú svoj čas a lásku. Hlavným kritériom pri hľadaní dodávateľov, je kvalita produktov. Aby kvantita neprevyšovala kvalitu, aby nešlo o komerčnosť. Ovocie a zelenina plná pesticídov sa predsa nepáči nikomu. 

Filozofia značky úzko súvisí s ekologickým prístupom v každej činnosti. Tak je to aj pri samotných bedničkách. Sú papierové, ekologické a skladateľné. Ide o vratný obal, za ktorý platí zákaznik len zálohu, ktorá sa mu vráti späť, keď debničku odovzdá pri ďalšej objednávke. Bedničky tak cyrkulujú medzi zákazníkmi a keď splnia svoj účel, dajú sa zrecyklovať.


Svet bedničiek nemá vo svojej ponuke len ovocie a zeleninu, ale aj kvalitné mliečne výrobky a mäso. Taktiež si môžete kúpiť obilniny, strukoviny, džemy, 100% kváskové chleby, medy, či slovenské ryby. 
Kedže bol dopyt aj po zahraničných produktoch, firma sa rozhodla ísť aj týmto smerom, no  vždy sa snaží o to,  aby mal produkt vyššiu nutričnú hodnotu, aj keď cestuje z diaľky.
Keďže sa ľudia čoraz viac zaujímajú aj o prírodnú drogériu, do košika si môžete vložiť aj bio kozmetiku.


My mamy, chceme pre naše deti len to najlepšie. Či už im pripravujeme prvé príkrmy, alebo im chceme dať zdravšiu maškrtu. Aj na to bedničkári myslia. 

V tejto zázračnej firme pracujú ľudia s vášňou. Žijú tým, čo robia a to je na tom krásne. Spolupracujú aj s rôznymi foodblogermi, ktorí varia práve z produktov z ich ponuky. Alebo sa vám žiada detox? Aj na vás myslia v podobe smoothie bedničky, v ktorej nájdete zeleniu, ovocie a bylinky na týždňovú detoxikačnú kúru, s presnými fotorecptami. 


Svet bedničiek ako jediný priniesol na SR možnosť objednať si tovar po celej republike. Je to náročná logistika prepravy, no keď niečo robíte s nadšením, dá sa to. 




Trend kupovať si lokálne, domáce produkty stále viac zosilňuje. Ľuďom začína záležať viac na tom, akú energiu v podobe zdravej strav poskytnú svojmu telu. 

Vďaka skvelému projektu Svetbedničiek, môžu farmári neustále napredovať a my a naše deti, môžeme mať doma čerstvé lokálne produtky, bez toho, aby sme vykročili z domu. Chuť a vôňa bedničiek, vo vás vyvolá závislosť a vy už iné ovocie, zeleninu, či ostatné produkty nebudete chcieť. Za to dáme ruku do ohňa. 








Svet bedničiek nájdete:



You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ