Na muške Babyvillage

nedeľa, januára 21, 2018

Chceli by ste sa ocitnúť v zázračnej dedinke, kde sa aj my dospelí, aspoň na chvíľu, staneme deťmi? Pri návšteve internetového obchodu Babyvillage, to určite zažijete a nebudete vedieť odísť. Na jednom mieste nakúpite pre deti od štýlového oblečenia, cez hračky, až po doplnky do detskej izby. 



A ako eshop Babyvillage vznikol? 


Koncom roku 2014 sa Jarka, mamička na materskej dovolenke, s tichou, ale intezívnou podporou svojho manžela rozhodla, že ide do toho. Chcela vytvoriť miesto, kde by ľudia našli pre deti to, čo inde nie je.  

Slovo dalo slovo a internetový obchod bol na svete. Jarka sa snaží do ponuky eshopu zaradiť vždy originálny tovar, ktorý cieľavedomo testujú jej dvaja synovia. 


Severská značky Bloominginville-  TU

Za tri roky existencie pribudlo do "dedinky" veľa krásnych, detských značiek ako, Little Lovely company, Done by Deer, maybe4baby, Tinnycottons, či Petit monkey.




Pre túto milú, rodinnú firmu je dôležitá hlavne kvalita tovaru, ktorý ponúka.  Všetky značky hračiek a oblečenia spĺňajú európske normy.




O tento skvelý desiatový box, na rôzne maškrty si budete môcť zasúťažiť v našej najbližšej súťaži Zoberpeč. Sledujte nás na FB.



Teši nás podporovať šikovné mamičky, ktoré sa snažia prináša na trh s detským tovarom, krásne dizajnové kúsky. Jarkiným snom do budúca, je otvoriť aj kamenný obchod, kde si zákazníci budú môcť všetko pekne pozrieť a ovoňať naživo. Držíme palce!



Náš výber z Babyvillage, pre bábätko s názvom "Do siva" :-) 

V SPOLUPRÁCI s Babyvillage.



V eshope práve prebieha 50% zľava na vyše 300 produktov, tak určite to využite. 

Babyvillage nájdete:




You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ