Leuška testuje Squeasy gear

štvrtok, júna 29, 2017

Leuška je bábo, ktoré od narodenia odmietalo cumlíky a všetko silikónové vo svojej puse. Cumeľ bol len na jednu jedinú vec a to na okamžité vypľutie. Nie, nie sme mamičky, ktoré sú zástancami bezcumlíkovej metódy. Jonáš a Jerguš s cumlíkom nemali žiaden problém, dokonca si ho veľmi obľúbili a veľmi jednoducho sa ich aj vzdali. Nebol to žiaden boj o prežitie. Jednoducho cumeľ zmizol a bolo vymaľované. Mimi to má trochu horšie, keďže Leuška si namiesto cumlíka obľúbila palček. Čo je horšie, palček obľubuje aj 3 ročný Teo. Ach mamóó.... toto vidíme až do puberty. (smiech)


Lela je plne kojená. Teda, aby som boli presné... Bola plne kojená do svojich 5. mesiacov. Začiatky s príkrmami boli veľmi náročné a veľmi pomaličky si Lea budovala cestičku ku rôznym príchutiam. Teraz, keď má Lela už 8 mesiacov, papa veľmi rada. Pri zavádzaní príkrmov je veľmi dôležitý pitný režim a tak, je v tomto prípade fľaša nevyhnutná. Ako prvé sme siahli po klasickej cumľovej fľaši. Tušili sme, že Lele nebude veľmi sympatická, no tajne sme dúfali, keďže je kamoška s vodou, že oželie z čoho pije. Ha ha! Tak určité mamička.... A tak nám ostávalo už len jediné, skúšať a hľadať tu pravú fľašu! Bola to náročná cesta. Mimi bola tak zúfala, že po lyžičkovaní vody sa naučila malá výmyselníčka piť aj z poldecáku. Veď poznáte to porekadlo, ktoré nám vravievali naše mamy: "Čo sa za mladí naučíš, akoby si v starobe našiel." (smiech) Tak, ale to sme teda uleteli, že?


Po cumľovej fľaške, lyžičkovaní, poldecákoch a pohárikoch s náustkom sme objavili fľašu, ktorá síce obsahuje silikón ale na úplne opačnom konci. (smiech) Do rany nám prišla, jedinečná Squeasy gear - ka. Výhodou týchto fliaš je totiž aj to, že do nich môžete dávať nielen nápoje, ale aj ovocné pyré, kaše, jogurty či smoothies. Keď obsah fľašky spotrebujete, jednoducho ju zrolujete, vďaka silikónu, z ktorého je vyrobená a v taške vám nezaberie veľa miesta. A to nie je zďaleka všetko. O zložení a výhodách sme nedávno písali priamo TU, kde sme Squeasy gear fľaše predstavili v plnej kráse.




Keď sme prvýkrát chytili Squeasy gear - ku do ruky boli sme nadšené. Potravinársky silikón je veľmi príjemný na dotyk. Dokonca, je to prvý silikón, ktorému Lea nedala košom. (smiech) My sme testovali "gearku" strednej veľkosti (180ml). Rozobratie celej fľaše je veľmi jednoduché a rozložíte ju úplne na kompletku. Každá jedna malá škárička tak môže byť umytá a vysušená. Silikónová časť u malej a strednej veľkosti sa dá prevrátiť naruby a jednoducho umyť. Skvelé, že?

Squeasy gearka krásne padne do detských ručičiek. U nás sa s Leluškou museli trocha dlhšie zoznamovať a spoznávať sa, no napokon sa to podarilo a Lea sa napila!!! Jupí a nie len raz!! To je úspech. Preto je Squeasy gear fľaša pre nás "number one". Systém pitia a jedenia je úplne rovnaký ako satie z prsníka. Aj pyré alebo smootie, ktoré vo fľaši máme, nám nikdy nevytieklo a naša malá špekulantka si krásne cucká čokoľvek, čo v Squeasy gearke máme. 


Letné prázdniny sa blížia a my pevne veríme, že si nájde Squeasy gear u vás v taške miesto a bude vás sprevádzať cestou- necestou, naprieč dovolenkovým dobrodružstvam.

Squeasy gear fľaše si môžete kúpiť v tomto eshope





You Might Also Like

2 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ