Hurá prázdniny!

piatok, júna 30, 2017

A je to tu! Dlho očakávané letné prázdniny. Posledný deň v škole pred 2 mesačným voľnom bol neopakovateľný. Doteraz si ten pocit vieme navodiť. Aj vy?

S letom sa nám spájajú rôzne vône a chute. Zmrzka, melón, rohlík s maslom a paradajkou, variaci sa lekvár, zavárané uhorky, prázdniny na dedine u babky.....


Želáme vám milé matky naše krásne, nech si toto leto užijete najviac ako viete! Áno, my veľmi dobre vieme, že mama nemá nikdy voľno. Ani v piatok sa nemá právo tešiť na víkend. (smiech) A po dovolenke s deťmi, by si zaslúžila ešte jednu oddychovú, bez nich. Ale! Ide o ten pocit. O zmenu prostredia, o cestovanie, o teplé lúče slnka, Prosecco na terase. Viete načo sa my dve tešíme? Na naše šibnuté stavy. Predstavte si nás, ako sa bezvýznamne, nepríčetne smejeme s Aperolom Spritz v ruke, až nás bolia naše ťažko vypracované tehličky na bruchu. (ktoré nemáme) Ako sa snažíme niečo povedať, ale nie sme toho schopné. Slzy šťastia nám tečú po lícach a lapáme po dychu. Vlastne ani len netušíme na čom sa tak rehlíme. Všetko je nám smiešne. Sme totálne zničené z celého dňa, kedy sme sa snažili deťom dožičiť letné spomienky. Sme hrozne unavené, ošľahané slnkom, ale sme šťastné. Obyčajné, jednoducho krásne, letne spokojné. Presne preto je krásne žiť aj pre maličké okamihy. A práve preto milujeme naše kamarátske leto. Možno sa nám tento stav podarí počas prázdnin zažiť spolu len raz, no budeme z neho čerpať celú jeseň a zimu. A o to predsa ide, nie? A možno nie len jedno! Veď už budeme bývať v jednom meste.


Jedno najkrajšie matkovske leto želáme! 

PS: Počas leta budeme trochu oddychovať a naberať novú silu a inšpiráciu, takže budeme fungovať v rámci uhorkovej sezóny. Ale, nebudeme úplne ticho :-) 


You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ