Na muške MiniSkinny

pondelok, januára 30, 2017


Za všetkým hľadaj ženu. Za všetkým hľadaj 2 matky na materskej, ktoré sa rozhodli, že okrem popíjania Aperollu (ale o tom psst), chcú robiť aj niečo užitočnejšie. Vytvorili vlastnú detskú značku, lebo prečo by nemohli, keď tak veľmi chcú a môžu.



                                          
 Ako vznikla značka  MiniSkinny ?

Dve matky Kristína (vyštudovaná kvalitárka)  a Simona  (pred materskou robila marketing v jednej veľkej odevnej značke) neboli spokojné s výberom detského oblečenia pre svoje deti. Vadila im hlavne kvalita a jednoducho, chceli svojim krpcom obliekať niečo, čo v obchodoch nenašli.
Tak prišla túžba vytvoriť koncept detského oblečenia podľa ich predstáv. Veď prečo by nie! Názov MiniSkinny vymyslel Simonin manžel, ktorý doteraz pýta od nej "tantiémy". Zatiaľ sa asi nedočkal. (smiech)
Dievčatá nutne potrebovali anglický názov, keby sa im náhodou ozvali z Macy´s.  Aby im rozumeli.(smiech) No a keďže ich prvotinou boli "skinny" pudlové tepláky, názov vyplynul nejako logicky.

Sme najviac zaľúbené do overalov! Jesenný, nájdete tu 

Začiatky neboli jednoduché. Dve "tovaroneznalé", zmätené  matky sa rozbehli v Trenčíne do všetkých obchodov s látkami  a učili sa všetko pekne za pochodu.


Základnou ideou  MiniSkinny  je kvalita a štýl. Pri šití sa používajú pružné nite, ktoré odolávajú aj tým najnáročnejším pohybom malých detí. 100% kvalitu zaručuje fakt, že všetky vecičky prechádzajú rukami šikovnej krajčírky Miladky, ktorá je  v  tomto obore ako ryba vo vode.     

Hlavným zameraním značky je URBAN STYLE  (mestský štýl). MiniSkinny deti milujú mesto, kaviarničky, zákutia, terasky. Radi objavujú, cestujú, spoznávajú nové krajiny, skúšajú. Sú trošku drzé, neposedné ale  veselé a spontánne. Infantilné uška a "ťuťuli-muťuli" motívy im nič nehovoria.

 "Snažíme sa vytvárať  štýlových malkáčov. Inšpiráciu čerpáme hlavne zo zahraničia.  Veľa cestujeme a máme otvorené oči. Milujeme módu Paríža, Barcelony a Ríma".
Čiernobiela kombinácia, to je naše.Túto úžasnú mikinu kúpite tu.
Odvážne maminy neboli veľmi spokojné s ich prácou pred materskou dovolenkou. Makať od vidím do nevidím ich už unavovalo. Teraz sú šťastné a ako tvrdia, zažívajú pracovné nebo. Majú slobodu, voľnosť a všetko robia tak, ako sa im chce. Troj hodinové pracovné raňajky? Prečo nie! Nevadí, že potom pracujú aj do druhej ráno. Stojí to aj za tie najväčšie kruhy pod očami. (smiech) Kvalitný makeup je na nezaplatenie. 


MiniSkinny je veselá, hravá značka. Presne taká, aké  sú aj Simona a Kristína. Páčia sa nám na nej  farby látok, z ktorých sú všetky vecičky šité a taktiež fotky, ktoré sú tlmené a nehrajú sa na dokonalosť. Tešíme sa, že sa dievčatá neboja tvarov a vzorov. A musíme vyzdvihnúť aj úžasnú komunikáciu šikovných mám. To je pre úspech značky dôležité. Hneď máte chuť im to tam celé vykúpiť. (smiech)

Tieto kabáty nás dostali. Odpadli sme. Nájdete ich presne tu

MiniSkinny nás presviedča o tom, že spojiť dve kreatívne ženy, stojí vždy za to. Obe túžia mať raz svoj vlastný mestský obchodík s podobnými detskými značkami, ako je tá ich.  A veľmi rady by išli na Maledivy. (smiech). Hľadá sa sponzor!

Dievčatá zlaté, želáme Vám veľa energie, nápadov a berte nás s Vami! :-)


MiniSkinny môžete sledovať:



Barby a Mimi

You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ