Na muške Hugito

streda, januára 11, 2017

Veronika, ktorú každý pozná skôr pod prezývkou Kordul, je mamou 4 ročnej Matyldy a ročného Huga. Okrem úspešného českého blogu Matylda a Hugo  sa rozhodla založiť aj svoj vlastný eshop s príznačným názvom Matylda a Hugo shop. Zrealizovala si v ňom svoj sen v podobe značky Hugito. Odvážnym matkám šťastie praje. Kordul je toho živým príkladom.

Ako vznikla značka Hugito?

Ako u väčšiny matiek, aj u Kordul vznikla túžba po vlastnej značke po narodení detí.  Oblečenie pre Matyldu nakupovala v bežných reťazcoch ako sú  Zara, HM, Lindex a tiež lovila v rôznych iných zahraničných obchodoch. Po narodení Huga to už bolo iné. Zmenilo sa to. Začala vyhľadávať menej známe značky a našla obľubu v módnych kúskoch niektorých českých a slovenských návrhárov. Kordul nemá rada masovosť a miluje keď sú deti oblečené inak. O oblečení a designe rada píše aj vo svojom blogu a tým to vlastne všetko aj začalo.

Šikovná mamina zrazu zatúžila mať vlastnú značku. Hneď od začiatku bolo jasné, že chce začať s čapicami.






Dvojnásobná mama mala jasnú predstavu o tom, ako majú čiapky vyzerať. A nastala realita. Nebolo jednoduché nájsť materiál z ktorého ich chcela vyrábať. Pátranie bolo náročné najmä preto, že v tejto sfére sa Kordul vôbec nepohybovala a nemala o tom ani šajnu, keďže má vyštudované právo. Počiatočné nadšenie opadlo a sen o čapicách išiel do zabudnutia. Po pol roku sa k tejto myšlienke vrátila a všetko začalo do seba zapadať. Postupne vzniklo logo a pomaličky začala mať jej túžba reálnu podobu.

"V hlavě jsem měla, jak bude vypadat zásilka a hlavně, co budeme posílat!





"Pletené čiapky" ktoré vlastníme aj my, (rezenciu nájdeš tu) je možné si zakúpiť v troch farebných prevedeniach. Tehlovú, olivovú a čokoládovú. Pod značkou "Hugito"  nájdete aj  iný druh čiapok, tzv. "Jemné". Sú vyrobené z tak úžasného materiálu, že ich deti nebudú chcieť dať dole z hlavy. Je špeclny tým, že sa podobá na hodváb a je veľmi príjemný na dotyk. Vyznačuje sa tiež vysokou absorbčnou schopnosťou. Je veľmi vhodný aj  pre atopikov. Na výber máte 3 farby, než (púdrová ružová), čertovskú (čierna) a snehovú (biela).

 Všetky čiapky Hugito  sú vyrábané z materiálov, ktoré majú atestáciu pre deti do 3 rokov. 

A viete čo je na nich ešte úžasné? Môže ich nosiť celá rodina. Dokonca aj oteckovia!





"Kdyby mi někdo před pěti lety řekl, že budu mít svůj eshop a rozjíždět svou vlastní značku oblečení, asi bych mu zaklepala na čelo. Stejně tak reagovala má máma, když jsem tuto myšlenku vyslovila nahlas. „Ty ses fakt zbláznila! Máš toho málo! Lyžařská škola, starost o děti! Vždyť o tom nic nevíš…“ Ale říkám si, prostě někdy člověk musí zariskovat. A buď to vyjde, nebo ne."



Určite to vyšlo! Človek by si možno  povedal, že mať v eshope 6 čapíc je malina. No nie je to tak. Kordul netušila aké je to náročné. Od procesu hľadania materiálov až po spravovanie eshopu si manažuje všetko sama. Pri dvoch malých deťoch to nie je vždy jednoduché.

Internetový obchod sa bude postupne rozširovať a už teraz sa pracuje na jarnej kolekcii, na ktorú sa my dve veľmi tešíme!

Značka Hugito je "odsúdená" na úspech. Stojí za ňou šikovná mamina, ktorá sa nevzdáva a má svoje sny, ktoré si plní. A tak to má byť. Oblečenie nám nezmení život, ale robí nám radosť a Kordula chce radosť rozdávať.  Držíme jej rodine, eshopu a značke Hugito palce!

Matylda a Hugo shop, kde nájdete všetky čapice môžete sledovať:



Barby a Mimi 



You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ