Na muške Naše Vaše

nedeľa, apríla 22, 2018


Sú dve, tak ako my. Sú mamy, tak ako my. Máme toho veľa spoločného. Odlišuje nás asi  len to, že my dve nie sme Lucie. Ony sú. Lucia a Lucia. Obe architektky so záľubou v hľadaní krásy a originality. Ako to už býva zvykom, po narodení detí sa obe začali viac zaujímať o to, kde čo kupujú, kde sa to vyrába či pestuje. Dve typické starostlivé matky, ktoré chcú pre svojich najbližších len to najlepšie. Ich záľubou sú slovenské produkty, ktoré zhmotnili do originálneho internetového projektu  naše vaše. 


Ako to všetko začalo?  

Úplne prozaicky. Pri kočíkovaní detí. Obe Lucky sú závisláčky na slovenských produktoch. Poznali ich už veľa a veľmi sa tešili z toho, že ich vzniká stále viac. Problém videli len v tom, že nebolo jednoduché sa k nim dopracovať. 
Rozhovory na túto tému sa zintenzívňovali a dospeli k tomu, že túžia mať krásne slovenské výrobky pod jednou strechou na jednom mieste, kde si môžu ľudia kúpiť všetko naraz a zaplatiť jedno poštovné. Slovo dalo slovo a jedného dňa bol koncept internetového obchodu s mladým, sviežim slovenským dizajnom za rozumné ceny na svete. 

„Som mama a zásadová detailistka – strašná kombinácia! V zime mám radšej čiernu, v lete zas bielu. Zbožňujem krásu v jednoduchosti a husacie hody. Každý jeden úsmev a spokojnosť mojich blízkych ma napĺňa šťastím.” LF
Zámerom eshopu je podpora jedinečných výrobcov v ich tvorbe a zjednodušenie nákupu pre všetkých milovníkov slovenských originálnych produktov, ktoré do obchodu Lucky poctivo vyberajú. Ide o krásne, funkčné a nápadité veci. 
Naševaše si cení tradíciu, poctivé remeslo, malovýrobu, kvalitné materiály, jedinečné prevedenie a pocit, že každý kus je originál, vyrobený s obrovskou dávkou LÁSKY.
Dievčatá sú veľmi pracovité, čestné a dobrosrdečné. A všetko sa to odzrkadľuje aj v ich projekte. Nechcú byť anonymné, ale reálne a presne také, aké sú. Možnosť predaja ponúkajú aj značkám, ktoré nemajú svoj eshop a teší ich, že im pomáhajú sa zviditeľniť.


„Vytrvalá, ctižiadostivá a so štipkou idealizmu? Tak to som ja. Rada si „ulietavam” do čarovných krajín v knihách fantasy sveta. Milujem kráľovskú modrú a bez čokolády si neviem predstaviť svoj život. Rada pomáham druhým aj za jednoduché ďakujem.” LG 

V ponuke eshopu nájdete  oblečenie, doplnky,  hračky, dizajn, kozmetiku pre dospelých a deti. Dokonca nakúpite aj pre vašich psích miláčikov. 
Každá objednávka vám príde krásne zabalená. Duša architekta a blízkosť k dizajnu sa u Luciek jednoducho nezaprú.
Každý kto podniká vie, že bez pomoci to neide. Dupľom to platí pre ženy, ktoré sú matkami. Nič nefunguje len tak samé od seba. S logom pre eshop pomohol kamarát, tatino Maťko, právnu pomoc poskytuje úžasná Katka, s webom poradil trpezlivý Andrej a s fotkami šikovná Klaudia. 
V neposlednom rade je dôležitá podpora zo strany rodiny. Práve tá dodávala v začiatkoch Luckám obrovskú energiu v snahe ísť si za svojim snom.


Masovky v krásnom projekte  naševaše určite nenájdete. Originalitu, jedinečnosť a kvalitu jednoznačne áno. Ak sa radi odlišujete a chcete byť výnimoční, ste na správnom mieste. Z Luciek sála pozitívna energia, nadhľad, správna miera a triezvy pohľad na život. Všetko kde cítiť lásku a zanietenosť, je odsúdené na úspech. V tomto prípade to platí dvojnásobne, a to doslovne. Lucka a Lucka, držíme vám palce!

Naševaše nájdete:
Web: http://nasevase.sk/
FB: https://www.facebook.com/nasevase/
Instagram: https://www.instagram.com/nasevase.sk/

















You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ