Na muške Eco Snoopers

pondelok, apríla 30, 2018

Detských ruksakov nie je nikdy dosť. No tých, bez potlače rôznych super hrdinov už pomenej. To si povedala aj Ľubica, keď zúfalo hľadala trvácny ruksak pre svoju dcérku. Narazila na super menčestrové ruksaky Ecosnoopers, ktoré sa rozhodla priniesť aj na slovenský trh.


Ruksaky, kabelky a tašky sú vhodné na krúžky, šport a cestovanie. Sú jedinečné tým, že majú na sebe odnímateľnú hračku, s ktorou sa dieťa môže aj pohrať. Sú jednofarebné, vhodné pre chlapcov aj dievčatá. V ponuke nájdete 15 hračiek- zvieratiek, ktoré majú svoj vlastný príbeh a prostredníctvom ktorej sa deti naučia niečo aj o životnom prostredí.

RUKSAK - Hrošica HOLLY WOOD pochádza samozrejme z Hollywoodu! Rada spieva a tancuje a chce sa stať herečkou. Skladá piesne o tom, ako sa starať o životné prostredie. Jej bývalý frajer je Quentin, ale rozišli sa a teraz už nie sú veľmi kamoši.


Všetky ruksaky, tašky a mini kabelky sú vyrábané z recyklovateľných materiálov. Doma môžete mať opičku, medvedika, dráčika, prasiatko, žirafku, levíka, pandičku, poníka, zajačika, medvedíka čistotného, hrošíka, ovečku, mačičku, sloníka alebo príšerku. 


TAŠKA Medvedík SMEJKO pochádza z Kanady. Stále sa smeje a je expert na znečistenie vzduchu. Keď zbadá nejaké znečistenie, hneď sa prestane usmievať! Oblieka sa veľmi konzervatívne, a preto sa často stáva terčom posmechu. Občas zabudne zavrieť dvere od chladničky, čo rozčuľuje ostatných Eco Snooperov, ale odpustia jej, keď sa na nich usmeje.

Malé parádnice budú obľubovať mini kabelky 3v1, ktoré sa dajú nosiť na tri rôzne spôsoby: cez rameno, okolo pása, alebo na opasok. Hlavička zvieratka je úložným priestorom pre drobnosti a poklady každej princezničky.

KABELKA Opička SAM pochádza z Peru, z peruánskej džungle. Je expertom na znovu používanie vecí. Stále sedí vo svojej dielničke a dookola opravuje a prerába staré, nepotrebné a vyhodené veci, aby ich mohli ostatní znova používať.


Ruksaky majú deti veľmi radi. Vedia si do nich dať to, čo chcú oni a to im dáva pocit dôležitosti. Ak je súčasťou tašky aj milá hračka, je to veľmi praktické a zábavné. Zvieratká Ecosnoopers nie sú možno pre niekoho fashion style, ale sú farebné, hravé a ešte aj recyklovateľné. Každá hračka na ruksaku, taške, či kabelke túžobne čaká na svojho nového majiteľa, aby sa o ňu s láskou postaral.


Ecosnoopers nájdete:

You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ