Na muške: Nie je fľaša ako fľaša / súťaž

piatok, júna 09, 2017

Určite nám dáte za pravdu, že výber detských fliaš je obrovský. Človek už ani poriadne nevie, ktorú by mal kúpiť. Aj naše deti ich vlastnia veľmi veľa. Asi ako všetky mamy, tiež máme v obľube veci pre deti, ktoré sú viac funkčné a využiteľné. 

Lela nemá veľmi v láske klasické cumľové fľaše. S tým má problém veľa dojčených detí. No a potom sú deti, ktoré nechcú veľmi piť. Musíte vodu do nich nedobrovoľne nalievať. No inak to neide. Pitný režim je veľmi dôležitý. Hlavne v lete sa môžu deti dehydratovať. Veľa fliaš sa našim mini ľuďom nepáči. Sú tvrdé, neforemné, alebo im nepasuje sosák, z ktorého sa pije. To sú teda nároky, čo? (smiech)

Už dávnejšie sme videli (konkrétne Barby u svojej netery) malú silikónovú fľašu. Už len vizuálom bola čarovná a taká akurát do detskej rúčky. Dnes už vieme, že ide o Squeasy gear, z jemného potravinárského silikónu. 




Squesy gear ponúka tri možnosti fliaš. Športovú fľašku (480ml) a 2 druhy silikónových  kapsičiek (104ml a 180ml). Výhodou týchto fliaš je totiž aj to, že do nich môžete dávať nielen nápoje, ale aj ovocné pyré, kaše, jogurty či smoothies. Keď obsah fľašky spotrebujete, jednoducho ju zrolujete, vďaka silikónu, z ktorého je vyrobená a v taške vám nezaberie veľa miesta.
Squeasy sport je praktická univerzálna fľaša, ktorá neslúži len na teplé či studené nápoje, ale aj na mixované jedlá, kaše, proteinové nápoje, smoothie, ktoré poskytujú zdravé zasýtenie po tréningu, v škole či na výlete. 



Kapsička Squesy snacker (104 ml a 180 ml) je praktickým pomocníkom pri kŕmení detí vonku, doma, na výletoch. Vďaka membráne proti rozliatiu, zostane obsah bezpečne vo vnútri, čomu sa potešia hlavne mamky. Deti, pre ktoré je rozlievanie veľká zábava, už asi nie. (smiech)




Fľaše a kapsičky sú vyrobené z potravinárskeho silikónu bez BPA, PVC a ftalátov, testovaných podľa smerníc EÚ. Môžete ich umývať ručne, ale aj v umývačke riadu a dokonca znesú aj mrazničku. Silikónová časť sa dá jednoducho prevrátiť na ruby, čo uľahčuje čistenie fľašky.


V spolupráci so Squeasy Gear CZ/SK

Zaujali vás Squeasy gear fľaše? Zákupiť ich môžete tu, alebo sa zapojte do našej súťaže.Jednu športovú krásku, nám pre vás venovali z Likegroup. Je to rodinná spoločnosť, ktorá bola založená v roku 2011, so zameraním na internetové projekty v oblasti detí a rodičovstva. 
Aktivity spoločnosti sa časom rozširovali a dnes zastupuje na slovenskom a českom trhu, zaujímavé značky detského sortimentu ako KiETLA, Meiya&Alvin, Zebra&me, Squeasy Gear  Bonnika. Likegroup tiež prevádzkuje veľkoobchod a snaží sa na trh prinášať inovatívnosť, originalitu a sortiment, ktorý na Slovensku ešte nie je známy, alebo je niečím unikátny. Všetky produkty sú testované podľa európskych smerníc a spĺňajú všetky kritéria bezpečnosti.


Leuška už svoju Squeasy gear-ku testuje. Samozrejme z každej strany v rôznych podmienkach. Neskôr vám prinesieme aj recenziu, kde všetky naše postrehy zhrnieme.









A tu je sľúbená súťaž!



Podmienky:


1. Buďte FB fanúšikom  Squeasy gear a Dvoch matiek.
2. Do komentu, tu na blogu nám napíšte,prečo práve vy musíte mať Squeasy gear športovú fľašku. 

3. Zdieľajte túto súťaž na FB.


4. Nechajte nám v komente na seba kontakt, v podobe emailu.


Súťažiť môžete do nedele 11.6 a výhercu sa dozviete v pondelok 12. 6.

Veľa šťastia!   

PS: všetky fľašky si môžete zakúpiť v internetovom obchode Littlerabbit





You Might Also Like

19 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ