Letne vyfarbená / Na návšteve Ivana Stanclová

utorok, júna 20, 2017

Tak schválne, čo vás napadne pri slove leto? Slnko, voda, leháro, dovolenka..a farby! Všade kam sa pozriete, stromy sa zelenajú, tráva tiež, obloha je modrá, kvety sú farebné od výmyslu sveta. Oblečenie v obchodoch je plné potlačí kvetov, pralesných motívov, žltej, cyklamenovej, ružovej, zelenej, modrej, oranžovej. Tak to využime ženy! Teraz, alebo už nikdy!:)
Farby milujem celoročne, ale v lete som ešte väčší papagáj ako zvyčajne. Ak máte voči farbám nejaký rešpekt a bojíte sa, že sa netrafíte do oku lahodiacich kombinácií, tak práve v lete je ten správny čas nabrať odvahu a siahnuť po výrazných farbách. Nemusíte sa hneď obliecť komplet za tukana (to je ten exotický vták s pestrofarebným zobákom:D), čo ale môžete urobiť na začiatok je, že si kúpite výrazne farebnú kabelku, sandáliky, alebo taký cyklamenový rúž. 
Tie odvážnejšie môžu kombinovať a vyfarbovať sa na všetky možné spôsoby. V lete je to dovolené. Overené kombinácie, ktorými nič nepokazíte sú cyklamenová s oranžovou, alebo červenou. Žltá s modrou, modrá s červenou, zelená so žltou, alebo modrou, ružová s pastelovo-modrou. Jemné púdrové odtiene ružovej, marhuľovej, lila môžete kľudne kombinovať spolu. 
Ak chcete vyskúšať potlače, ktoré sú momentálne aktuálne, tak sa riaďte tým, že ak máte na sukni viac farieb, vyberte si jednu z nich a v takej farbe dolaďte top, kabelku, alebo sandáliky. 
Hlavne treba skúsiť, zvliecť zo seba šedú myšku a premeniť sa na dúhovú vílu. Uvidíte koľko komplimentov zožnete a hlavne farby dávajú pozitívnu energiu. Takže smelo do toho! Ak by ste si nevedeli stále predstaviť ako zladiť viac farieb dokopy, prikladám názornú ukážku troch mojich letných outfitov. Takže ak som vám dodala odvahu a vy už si brúsite zúbky na nejaké nové farebné kúsky, deti dajte oteckom, vezmite kamošky a hor sa na shopping.





Ivanku Stanclovú môžete nájsť na jej blogu Moja skriňa, kde načerpáte veľa farebných inšpirácií a taktiež v dámskom kaderníctve Tvoja vizáž, kde vás perfektne ostrihá či nalíči. 

Ďakujeme a príď aj nabudúce :-)  



You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ