Detský sprchovací krém a šampón 2v1 Weleda/súťaž

nedeľa, júna 25, 2017

Produkty typu 2v1, sú na dovolenkové obdobie ako stvorené. Detský sprchovací krém a šampón v jednom prináša aj  Weleda, o ktorej ste si mohli nedávno prečítať tu.
My sme ho vyskúšali pri letnej sprche na záhrade a povieme vám, že deti si to veľmi užili. Hlavne Jonáško. Dajte deťom možnosť umývať sa pod holým nebom a nič im ku šťastiu už netreba. Akurát počasie nám vtedy nevyšlo také, aké sme si predstavovali. No deťom to na zábave neubralo. Pobehali si a zároveň sa osprchovali, aj vlasy si umyli. Takže áno, dva v jednom. Už len si umyť zuby a spať. :-)


   
Detské krémy a šampóny sú určené pre deti od 3 rokov, šetrné nie len ku pokožke, ale aj k očiam. Sú zložené z prírodných surovín, s BIO sezamovým olejom, čo zabezpečuje výživu pokožky a zachováva ju prirodzenú. Praktické 150 ml balenia sú ozdobené zvieratkami. Je to  delfín, hroch alebo tuleň. 



Delfína nájdete na šampóne s vôňou SLADKÁ VANILKA: vôňa je veľmi príjemná, jemná vanilkovo mandarínková. Hroch predstavuje VESELÚ LIMETKU: veľmi osviežujúca vôňa esencionálneho oleja z limetky a citrónu. Tuleň vonia po ŠŤASTNOM POMARANČI: radostná vôňa tvorená sviežim pomarančom s hrejivou vanilkou.

Produkty nie sú zamerané podľa pohlavia dieťaťa. Vo Welede veria, že deti nemajú byť posudzované len podľa pohlavia. Chcú im umožniť voľbu produktu podľa ich vlastnej individuality. Preto nie sú prípravky určené zvlášť pre dievčatá a chlapcov.


Šampóny jemne penia a príjemne voňajú. Ľahko ich použijú aj deti samé, pokiaľ ale nemajú v záľube vytlačiť z tuby všetko hneď a naraz. Sú príjemné na dotyk a jednotlivé vône nie sú agresívne, čo veľmi oceňujeme.

Detský sprchovací krém a šampón neobsahuje syntetické konzervačné látky, farbivá, parfumácie, ani látky na báze minerálnych olejov. Vysokú kvalitu prípravkov zaručuje certifikát NATRUE. Vzhľadom k čisto rastlinnému zloženiu sú vhodné aj pre vegánov.

Traja z vás, môžu vyhrať detský krém a šampón podľa vlastného výberu. Máme tu pre vás rýchlu súťaž.

V spolupráci s Weleda.


Podmienky:

1. Buďte FB fanúšikom  značky Weleda a Dvoch matiek.
2. Do komentu, tu na blogu nám napíšte,či si prosíte šampón vanilka, limetka, alebo pomaranč a prečo ste si vybrali práve tú vôňu. 
3. Zdieľajte túto súťaž na FB.
4. Nechajte nám v komente na seba kontakt, v podobe emailu.
Súťažiť môžete do zajtra, pondelka 26.6. Výhercu vyberieme v utorok 27.7. Zverejníme ho aj na FB. 



voňavé


You Might Also Like

18 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ