Na muške KiETLA

piatok, júna 23, 2017

Sú pred nami krásne letné, slnečné dni a nielen my mamy, ale aj naše deti by si mali chrániť oči pred UV žiarením. Áno, my veľmi dobre vieme, že deťom slnečné okuliare dlho na tvári neostanú. Dávajú si ich sústavne dole. Môžeme sa my snažiť koľko len chceme. A aby ich pri manipulácii raz dva nezničili, mali by byť určite z ohybného materiálu, lebo tie malé potvory si občas asi myslia, že je to plastelína. (smiech) A práve toho sa chytili traja kamaráti vo Francúzsku a vytvorili štýlovú, dizajnovú značku, v ktorej ponúkajú aj detské slnečné okuliare KI ET LA. 



A ako sa značka KiETLA zrodila?

V roku 2010, na západe Francúzska v Pornicu sa celoživotní priatelia (Alix Gayet-Laraison, David Angibaud a Anne-Charlotte Le Grand) rozhodli vytvoriť a distribuovať odolné a funkčné doplnky. Ich snaha bola zameraná na pohodlie a lepšiu ochranu detí. V začiatkoch podnikania nebol nikto z nich ešte rodičom. Nechali sa pri tvorbe unášať len svojou vášňou a túžbou. Všetky doplnky sú navrhované umeleckou riaditeľkou Anne, v samotnom srdci Paríža. 


Štýl okuliarov je typický francúzsky v duchu "dokonalá harmónia medzi estetikou a vynaliezavosťou."


KiETLA vystihuje všetky módne trendy. Námornícke pásiky, hladké línie, retro dizajn, potlače, ktoré spájajú hravý detský svet a francúzsku eleganciu.  V každej kolekcii je cítiť francúzsky dizajn a rešpektovanie pohodlia pre deti, ktoré sa radi hrajú a majú svoj detský svet. 


Konštrukcia slnečných okuliarov neobsahuje žiadne skrutky a pánty, čím sa predchádza zraneniam, ktoré by mohli tieto komponenty spôsobiť. Sú nerozbitné a bočnice sa nezlomia a nevykrútia. Sklá sú vytvorené z polykarbonátu, ktorý sa v prípadne prudkého pohybu netriešti. Okuliare sú recyklovateľné, v praktickom obale na prenášanie.  Súčasťou je aj odnímateľná zadná gumička, ktorá drží okuliare na správnom mieste. Bočnice sú prispôsobené hlavičke. Sú jemne ohnuté a tenké, aby netlačili za uškami. Poskytujú 100% ochranu (UVA, UVB, UVC filter), veľkosť skiel dostatočne zakryje celé okolie očí. Okuliare sú certifikované podľa európskych noriem EN ISO 12312-1:2013/A1:2015.


A prečo je vlastne dobré aby deti nosili slnečné okuliare už od malička?
Očká detí sú na slnečné lúče veľmi citlivé. Hlavne šošovka nie je úplne vyvinutá, aby chránila sietnicu. U detí do 1 roka prechádza až 90% UVA a 50% UVB žiarenia až k sietnici, čo spôsobuje poškodenia, ktoré sa vekom kumulujú a môžu sa prejaviť až v dospelosti. Šošovka sa vyvíja do 12 rokov dieťaťa. Preto je potrebné ju chrániť už od malička.



KiETLA okuliare kúpite pre deti v 4 veľkostiach: Diabola 0-18m, JokaKi 12-30m JokaLa 2-4 roky a JokaKids 4-6 rokov


Jerguš nosí JokaKids a jeho model nájdete presne TU. Pekne mu sedia na hlave a aj pri naháňaní zostali na svojom mieste. Sú ohybné a  naozaj vydržia aj vylomeniny malého chlapca. Sú ľahučké, takže po pár minútach ich už ani nevníma. 





V spolupráci s Likegroup


Detské slnečné okuliare môžete krpcom zakúpiť v eshope 123kociky, vďaka  výhradnému zástupcovi značky KiETLA na SR a ČR , ktorou je firma  Likegroup.






You Might Also Like

2 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ