Nosíme sa v Kokadi

nedeľa, februára 11, 2018

Deti sú rôzne. Tak ako matky. Každá sme iná. Niektoré máme rady podpätky a iné zasa tenisky. A tak je to aj s deťmi. Niektoré sa radi nosia v kočíku a užívajú si to a pre niektoré je to totálna katastrofa. Ešteže existujú nosiče. Nám neraz, zachránili doslova život.


Kokadi - Flip (plne prackový nosič IM WUNDERLAND


Leuša už od narodenia nemala rada kočiar. Stále v ňom plakala. Kúpa hlbokého kočiara tak bola úplne zbytočná, keďže v ňom bola asi trikrát. Keď sa narodila, trpela silnými kolikami a vtedy bola šatka jej najlepšia kamarátka, a tak to ostalo dodnes.

Aj pri šatkách, či nosičoch to nie je veľmi jednoduché. Ako je rozdiel medzi Škodovkou a Mercedesom, tak je to aj medzi nosiacimi pomôckami.Lea ako malé bábätko milovala šatku. Cítila sa v nej bezpečne a hlavne mala blízko svoju maminku.  No ako rástla, jej nároky sa zväčšovali. Šatka už nebola jej kamarátka. 




Skúšalo sa všetko. Návrat ku kočiaru, veď už koliky nemá, veď je už zvedavá a to bude pre ňu zaujímavé... Haha...mama miení, pán Boh mení. (smiech) A tak sme sa zamerali na nosiče. Bingo! Trafili sme do čierneho. Nie je nosič ako nosič. Vyskúšali sme ich viacero. 

Nakoniec sme našli nášho šampióna, za ktorým stojí nemecká značka Kokadi, ktorá svoje produkty vyrába priamo na Slovensku. V ponuke má celošatkové nosiče, s rôznym úväzom, či zapínaním. A tak je už len na dieťatku a mamičke, ktorý druh nosiča si zvolia.

My milujeme celoprackové nosiče (Flip). Je to veľmi praktické a rýchle. Nosič je plne nastaviteľný podľa potrieb mamičky. Nosič sa pripne okolo pásu a mamka sa vie  pohybovať voľne bez toho, aby jej zavadzal alebo ju  tlačil. Kedykoľvek a jednoducho sa dá dieťa doňho pripnúť. Je to 3 sekundová záležitosť.

Čo sme testovali?

Na testovanie sme si ako prvé zvolili Ring sling. Ak sú mamičky, ktoré majú s úväzom šatky problém a dieťatko odmieta šatku alebo nosič, ring sling je ideálna varianta, pretože dieťatko sa nosí, nie je stiesnené, zaviazanie je rýchle. 


Ring Sling Kokadi Im wunderland

Druhý v poradí bol nosič Paul im wunderland. Nádherný čiernobiely vzor. Veľkosť sme zvolili Toddler. Táto veľkosť je cca od 8.mesiacov po takmer dva roky. Záleží od výšky dieťaťa. Nosič má okrem klasického ramienkového nosenie pre staršie deti, aj štandardne v nosiči zabudované prepínacie pásy pre deti, ktoré ešte nevedia sedieť. Takže nosič je možné využívať už omnoho skôr. Samozrejme, že značka Kokadi dbá na zdravie, a preto vo svojej ponuke má len ergonomické nosiče.  Ramienka nosiča sú odopínateľné a tak je na mamičke, či si zvolí krížené nosenie, alebo klasické.


Ergonomický nosič Kokadi, ktorý nás sprevádzal na podujatí Mamy v pohode

Výhoda tejto značky je, že netreba nič extra dokupovať. Všetko je v štandardnom balíku. Variabilita nosenia je zaručená. Každá maminka či dieťatko si nájde to svoje najpohodlnejšie zapínanie. Šatky aj samotné nosiče sú šité priamo na Slovensku. 

Keď sa snúbi nemecký dizajn so slovenskou kvalitou, nemôže sa nič pokaziť, skôr naopak. Je to záruka toho, že nosiče nie sú šité deťmi v Kambodži, ale profesionálnymi  šikovnými rukami.


Značku Kokadi sme predstavili už dávnejšie v kategórií Na muške. Tam nájdete všetky potrebné informácie ohľadom veľkosti a typov ergonomických nosičov. To nie je všetko, pretože kokadi ponúka aj šatky do vody, tak šup na webovú stránku Kokadi.

My Kokadi držíme palce, pretože čo je kvalitné, si zaslúži našú pozornosť. 










You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ