Na muške Nožičkovo

utorok, februára 27, 2018

Máme okolo sebe veľa šikovných mám, ktoré si plnia svoje sny, aj ako ženy. Jednou z nich je aj Ivana Hernandéz a jej sestra Petra Rychnavská. Rozhodli sa spojiť svoje sily a tento štvrtok otvoria v Košiciach predajňu Nožičkovo.




A ako Nožičkovo vzniklo?

Ivana a Petra sú obe certifikované poradkyne nosenia. Dlhšiu dobu už pomáhajú iným matkám v začiatkoch nosenia detí, v prvotnom chaose po pôrode. Obe sú aj zástankyňami "bosej chôdze." Prečo to teda nespojiť dokopy?

Nožičkovo Rischino, je kamenný hybrid. Predajňa, v ktorej nájdete rady potrebné v oblasti nosenia a zdravej chôdze svojich detí. 

Časť Rischino slúži ako poradňa pre mamičky pri nosení detí a zároveň je jeho súčasťou už existujúca požičovňa nosičov. Rischino je slovenská značka ergonomických nosičov a šatiek na nosenie detí. Predávať sa bude aj nosiace a dojčiace oblečenie (napr. Mamika, Little white dandelion).




Barefoot časť obchodu, je pre Ivku jej srdcovka. Všetko sa to začalo dňom, keď začala riešiť tému obúvania u svojej dcérky. Došla k záveru, že pevná topánka jej chodidlu vôbec nepomáha. Študovala, zisťovala, až aj ona sama prešla na barefoot obuv.
So sestrou Petrou robili besedy a burzy topánok, takže bolo logické, že aj tie budú súčasťou predajne.  Kúpiť si tak môžete topánky nové a následne na burze 3-4x ročne ich môžete predať. Perfektný nápad, čo poviete?

Cieľom Nožičkova nie je len samotný predaj, ale aj poradenstvo a to nielen priamo v predajni. Šikovné sestry organizujú naďalej besedy na tému zdravého vývoja nohy, v spolupráci s ich partnerom- Súkromné rehabilitačné zariadenie FyzioPro. 




Predajňu nájdete otvorenú už od štvrtka, na Jesennej 2 v Košiciach.

Keď niekto príde s novým super nápadom, veľmi sme tomu rady.  Dve milé, sympatické sestry majú všetko premyslené a sú šťastné, že  môžu ostatným mamám pomáhať. Akčným matkám patrí  jednoducho svet. Držíme vám palce a nech sa vám darí.


Nožičkovo nájdete na:https://www.facebook.com/nozickovo/





You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ