Vianočný špeciál/ Na muške William & Mishka

pondelok, decembra 11, 2017


Láska, vôňa dreva, príroda, neha, teplo, útulnosť. Mohli by sme vymenovať ešte veľa atribútov a pocitov, ktoré v nás vyvoláva krásny concept store William&Mishka. Poďme spolu nakuknúť do zákulisia malej rodinnej, slovenskej dizajnovej značky. 


Ako to celé začalo?

Miška a Michal sú manželia architekti, ktorí majú blízko k dizajnu, interiéru a k pekným jednoduchým veciam. Pred pár rokmi sa presťahovali z Bratislavy do Lozorna a blízkosť lesa ich vzťah k prírode ešte viac umocnil. Inšpiráciou pri vytvorení značky im bolo hlavne drevo a ich láska k prírodným materiálom. Výrobky sú práve preto, hlavne drevené. 



Drevo je najväčšou srdcovkou Mišky a Michala a je to cítiť v každom ich výrobku. Každý kus je umeleckým dizajnovým dielom, ktorý je tvorený zo srdca a s nadšením. Celý proces tvorby je v rukách šikovných manželov. Všetko si vyrábajú sami. Vrátane fotiek a dizajnu.



William Mishka je značka, ktorá berie ohľad na našu planétu a preto dbá, aby boli všetky jej výrobky z prírodných a ekologických materiálov, ktoré sú vhodné pre životné prostredie a deti. Mišku a Michala Bielikovcov, v ich tvorbe ovplyvnilo aj narodenie syna Vilka, a preto v  ponuke nájdete veľa produktov aj pre deti. Drevené hračky krásne voňajú a majú svoju charakteristickú štruktúru. 





Skvelé je, že okrem hračiek sa značka venuje aj výrobkom, ktoré slúžia ako dekorácia do interiéru. Doma môžete mať originálne obrázky či domčeky.


Domčekové vianočné ozdoby? 3x Áno!
 
Ani na kuchyňu značka William & Mishka nezabudla. Ich lopáre sú "must have!" Sú také dizjanovo krásne, že sa človeku ani nechce ich použiť. Uškatá verzia pre deti je doslova na zjedenie. 


Aj zelenina, ovocie, či chlieb si prídu na svoje. Bude im krásne v štýlových, látkových vrecúškách s príznačným nápisom " Live with less." 


Vždy sa veľmi potešíme, keď objavíme novú značku, ktorá je pre nás láskou na prvý pohľad. Aj v tomto prípade to tak bolo. Každý, komu sa páči jednoduchý dizajn, jemná farebnosť a čisté línie, si tento concept store musí zamilovať. Ak sa k tomu pridá ešte aj  ekologický faktor, je vyhraté. K Vianociam patrí drevo a k drevu jednoznačne hrejivá a láskavá dizajnová značka William&Mishka.  


Miška a Michal silno držíme palce! 

PS: Každý kus je originál, ručne robený, takže trvá určitú dobu, kým ma konečnú podobu. 


William&Mishka nájdete: 



vianočné


You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ