Na muške Kokadi

sobota, decembra 09, 2017

Puto medzi mamou a dieťatom je to najkrajšie čo existuje. O tom, že bábätká  ale aj väčšie detičky sa cítia najbezpečnejšie v náručí svojej mamičky, nemusíme rozprávať. Veď to všetky vieme, že? Šatky a nosiče patria k povinnej výbave mamičiek, ktoré svoje detičky rady cítia pri sebe a vyhovujú im voľné ruky. Našli sme značku Kokadi s nemeckou kvalitou, ktorá svoje šatky a nosiče vyrába priamo na Slovensku.



Ako vznikla značka Kokadi?

Všetko sa to začalo v roku 2010, kedy sa Ceyda Temur rozhodla, že začne vyrábať nádherné handmade ergonomické nosiče zo šatiek a samotné šatky, zo 100% BIO bavlny. 




Prečo názov Kokadi?
Názov nesie v sebe veľkú symboliku a hlavne spomienku na dcérkine prvé slovo, ktorým bolo práve "kokadi".

Aby puto medzi matkou a dieťatkom rástlo, Kokadi si na mušku vzali najmä komfort, ktorý je hlavnou a neoddeliteľnou súčasťou nosenia. Svoje ergonomické nosiče práve preto šijú zo šatiek, ktoré sú omnoho kvalitnejšie ako látkové. Zvyšuje sa tak pohodlie matky aj dieťaťa. Bábätko sa cíti bezpečne a nie stiesnene. Nosič je mäkký, ľahký a dieťa si v ňou krásne odpočinie. Kokadi si na svojich šatkách dá veľmi záležať. Nie sú to len kvalitné produkty, ale sú aj lahodiace oku. Ich dizajn je neprehliadnuteľný. Typickým vzorom pre rozpoznanie Nemecko-Slovenskej značky je "Im Wunderland", nádherný strom, ktorý padne hneď do oka svojou krásou.

Šatka Kokadi- Im Wunderland
Ceyda svet nosenia priviedla do úplnej dokonalosti. Nič nenechala na náhodu a svoje produkty ponúka naozaj obšírne. Každá mama alebo tatko, si prídu na svoje. Kokadi skutočne ponúka sortiment všakovakého druhu. Napríklad plne prackové nosiče, alebo viazacie.



Pod názvom "FLIP" nájdete plne prackový nosič.

"ONBU" ponúka viazaciu varianu nosiča, ktorej chýba bedrový pás.  



Názov "TAITAI" obsahuje prackový bedrový pás a viazacie ramenné popruhy.  


Mamičky, ktoré preferujú plne viazací model nosiča ho nájdu pod azvom " WRAPTAI".


Počuli ste už o nosičoch do vody? Že nie? Tak Kokadi  má v ponuke aj  nosičovú lahôdku pod názvom "AQUA". Každá mama to ocení v letných horúcich dňoch na pláži.


Pre väčší komfort bábätok a starších detí, Kokadi vyrába 3 veľkosti ergonomických nosičov: 
Baby - je najvhodnejší pre novorodeniatka a bábätka po veľkosť oblečenia 80.
Toddler - od veľkosti oblečenia 74 po 98
Toddler Xl - od veľkosti oblečenia 86 - 104



Aj tatkovia radi nosia. :)


Ak si neviete dať rady, ako nosič, či šatku nastaviť a ako s nimi manipulovať, značka Kokadi má super tutoriály, ktoré nájdete na youtube TU






Vianoce sú za rohom. Ak túžite po komforte, dokonalosti a kráse obsiahnutej v šatke, alebo ergonomickom nosiči, je táto voľba pre Ježiška ako stvorená. My sme sa zamilovali. Kokadi ponúka mnoho prekrásnych dizajnov. Nebudete si vedieť vybrať.


Pošepneme vám ale jeden skvelý tip, ako Kokadi šatku získať v súťaži, ktorá trvá do 13.12.2017 (streda). V spolupráci s Anči Strike môžete jednu od Kokadi Slovensko mať. Všetko sa dozviete priamo na jej FB profile TU.


Viac informácií o Kokadi nájdete:
Web:  https://kokadi.de
FB: : https://www.facebook.com/Kokadi-Slovensko-542997152756301/?fref=mentions

Prajeme krásne Vianoce a Kokadi veľa úspechov!










You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ