Na muške Alpha Apparel Baby

streda, augusta 16, 2017

Alpha Apparel Baby je mladá značka zo Slovenska, ktorá prináša na trh novú vlnu oblečenia pre deti. Snaží sa ponúkať univerzálne produkty. Oblečenie, ktoré po sebe vedia podediť chlapci aj dievčatá. Nejde však o žiadnu jednoduchosť. Značka sa zameriava hlavne na detaily, ktoré ju robia jedinečnou a rozpoznateľnou. Za všetko hovorí jej slogan: " Jedinečné vecičky, pre jedinečné detičky".


A ako vznikla značka Alpha Apparel Baby ?

Adriana, ktorá vyštudovala vysokú školu so zameraním na Cestovný ruch sa v tejto oblasti pohybovala 10 rokov. Organizovala eventy, roadshow, veľtrhy u nás aj v zahraničí, kde sa nevyhýbala ani móde. Precestovala takmer celý svet a ako správna žena, si zo všadiaľ niečo na pamiatku priniesla. Neskôr sa jej narodila dcérka Lara a zrazu nič nové nepotrebovala. Začiatky materstva pre ňu neboli najľahšie a ako skúsenú organizátorku ju to prekvapilo. (smiech). No po pár mesiacoch sa obe zladili, a keď Lara začala sedieť a objavovať svet aj z tejto perspektívy, nastal čas hľadania super vecičiek pre malú parádnicu. 


S ponukou bežnej detskej konfekcie nebola Adriana spokojná a tak začala šiť a navrhovať sama. Zapáčilo sa to aj iným a záujem bol stále väčší a väčší. Bolo to pre ňu dosť prekvapivé, lebo detského oblečenia " made in Slovakia" je už dosť veľa. 

Úplne prvá kolekcia.
Prečo Alpha Apparel Baby?
Pôvodne to bol názov značky dospeláckeho oblečenia "The Alpha Apparel," ktorú mal Adrianin priateľ. Pre časovú zaneprázdnenosť sa už tomu nemohol venovať a tak úplne prirodzene sa zrodila detská značka Alpha Apparel Baby. (čítaj  Alfa Aparel Bejby).

Kolekcie tejto milej značky vznikajú spontánne. Žiadne tvorenie pár mesiacov dopredu. Adriana dostáva väščinou nápady počas spánku a preto musí mať vždy na nočnom stolíku notes kde si všetko, hoc aj o pol noci zapisuje. (smiech)

Trakače boli najväčším hitom jari.

Letná kolekcia značky sa niesla v duchu sviežosti, hravosti, farieb. Mini trakáče, námornické tričká, sukničky na traky, kraťasy. 



Krásne farby, však?
Najväčšim ťahákom leta boli prekvapivo "bundomikiny." Kto by to bol povedal, že najpredávanejším produktom leta bude práve mikina?  Takéto nečakané prekvapenia má však Adriana rada a posúva ju to dopredu.

Úžasné bundomikiny.
Námornícka letná tématika.
 A čo sa chystá na jeseň?
V ponuke budú obľúbené "denimky" s trakmi, v nepočesanej, nezateplenej verzii. Nebudú chýbať ani zateplené bundomikiny a na svoje si konečne prídu aj rodičia. Určite sa máte na čo tešiť! 


Alpha Apparel Baby je značka, ktorá je veselá, hravá, krásna a zároveň aj univerzálna a praktická, čo je pri deťoch veľké plus. Držíme palce!

Značku nájdete na:


You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ