Angel wings / Level 3

utorok, júla 25, 2017

Áno, áno, áno.... Neviem ako vy, ale my milujeme leto. Milujeme, keď nemusíme predtým, než opustíme dom, babušiť a babušiť svoje deti. Samozrejme, keď ani my nemusíme byť ako sumo zápasníčky snažiace sa nahánať deti počas rannej prechádzky. No v týchto tropických horúčavách nám občas aj dobre padne, keď zaprší, na chvíľu sa ochladí a zafúka aj jemný vánok. Vtedy Mimi siahne po letnejšej variante úpletovej mikinky Angel wings.


Leto máme poriadne horúce. Preto recenzia na našu novú mikinku nechala na seba dlho čakať. Čím je Leluša staršia, tým je zvedavajšia. Preto naše nosiace dni sa stali viac zriedkavými ako častými. No Mimin nový kúsok v šatníku si našiel svoje miesto a nie hociaké. Nová mikinka naších obľúbených Anjelských krídel, ktoré sme vám ešte pred jarou predstavili TU, má svoje miesto medzi top kúskami.

Mikina s jemným úpletom na boku je dokonale šitá. Tentoraz sme si zvolili veľkosť XS. Rukávy už boli na dĺžku LTT ale vôbec to nevadí, pretože mikinka je pružná, ale zachováva si svoj tvar. Vnútro je vyplnené príjemnou vnútornou zateplenou vložkou. Tá nežne hladká pokožku, NEKLAMEME!!!


Veľmi oceňujeme kapucňu, ktorá u fleecovej mikinky (recenzia TU) dosť chýbala. Ako aj u prvej angelke, tak aj u tejto je možnosť nosenia dieťatka vpredu aj vzadu. Zips je krásne doladený do farby, ktorý vôbec nie je nápadny. Vsadka sa klasicky zipsuje. Jej vnútro je takisto jemne vyteplené. Farebná kombinácia bielej so sivou je veľmi trendy. Silno pochvaľujeme kapucňové šnúrky. Sú hrubé, viacfarebné a dodávajú celkovému looku šmrnc.


Mimi túto mikinku veľmi rada nosí aj keď nenosí náklad. (smiech) No na tieto letné búrky je veľmi teplá. Čo sa týka obdobia na nosenie, je silným konkurentom fleecovej mikiny. Teda, kategorizovali by sme to na koniec leta, začiatok jesene. Alebo na dni, kedy teplomer ukazuje cca 18°C.


Nevieme čo viac dodať, jednoducho, že tento kúsok, ak ste nosiace mamičky v šatníku proste musíte mať. Prajeme príjemné nosenie, užívajte krásne slnečné dni a snáď ešte veľmi dlho budeme chodiť len v letných šatkách so zabkami na nohách.

Mikinu Angel wings si môžete zakúpiť TU


You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ