Family sphere v X-Bionic sphere

streda, júna 27, 2018

Šamorín je malé mestečko blízko Bratislavy. Toto mesto, ako každé iné malé mesto, nie je nijako výnimočné, až kým nespoznáte aj jeho okrajové časti. Pri Dunaji sa ukrýva doslova mesto v meste. Ak prekročíte brány X-bionic sphere, ocitnete sa v modernej krajinke plnej možností. Ich logo zdobí nádherný kôň, ktorý prezrádza, že toto miesto ponúka doslova raj pre milovníkov športu, či už koní, alebo akéhokoľvek športu. Samozrejme okrem športovej časti v tomto malebnom komplexe nájdete napríklad aj kino tuli cinema. Už názov prezrádza, že klasické kinosálové sedadlá by ste tam márne hľadali. Pri pozeraní filmu si oddýchnete na obrovských tulivakoch a tak sa cítite ako doma na gauči.

X-Bionic sphere /Adventureland / vodný labyrint

Areál nemyslel len na športových priaznivcov. Veď k športovcom neodmysliteľné patrí aj rodina. Svoj priestor si detičky nájdu vo Family sphere. Okrem vonkajšieho a vnútorného kúpaliska sa deti vyšantia na tobogánoch. Ak nie ste veľmi vodné živly to svoje orechové nájdete v Adventure lande. Tak nazvali vonkajšie multifunkčné ihriská, ktoré sú medzi hotelom v nádhernom prostredí. Nachádzajú sa tam tri ihriská rozdelené podľa veku dieťaťa.

zona pre menšie deti
Zóna 0 - 8 rokov: Gazdovský dvor
- v tejto časti nájdete zónu pre najmenšie detičky, ktorá je zameraná na rozvoj hrubej motoriky. Okrem hojdačiek a preliezačiek v tvare kombajnu či traktora nájdete chodníčky pre rozvoj chôdze. Detičkám je ponúknutý chodník s rôznymi ľahko zvládnuteľnými prekážkami.



Zóna 6 - 12 rokov: Rybárska osada
- v tejto časti nájdete pirátsku loď, veľrybie bludisko, vodný labyrint s malými drevenými mlynmi osloví všetky vekové kategórie a to doslova. Pri návšteve toho dobrodružného miesta si aj rodičia radi schladia nohy a trocha sa vyšantia pri vode. Báť sa nemusíte, voda nie je veľká ani úplne ľadová. Povrch nie je kĺzky. Blízko labyrintu sa nachádza vodná pumpa s pitnou vodou, kde si malkáči aj veľkáči môžu pochutnať na čerstvej čistej vode.


Zóna 8 - 99 rokov 
- v tejto časti sa vyšalia nielen deti ale aj rodičia. Je to úžasná príležitosť, zabaviť sa so svojimi deťmi a trocha sa vrátiť do detských čias. 

zona pre väčšie deti



Toto je skutočne len zrniečko v poli. Nedá sa popísať všetko, čo Family sphere ponúka. Ak si plánujete prekrásne strávený deň v peknom a ľuďmi nepreplnenom prostredí, x-bionic sphere odporúčame všetkými desiatimi. Ak vás zaujíma cena vstupného tak dieťa do 1 roka neplatí nič a dospeláci majú vstup za 2e. Musíme priznať, že táto suma je úplne podhodnotená tomu, v akom prostredí sa ocitnete. 



Dúfame, že aj vy si zvolíte tento výlet a napíšete nám ako sa vám páčilo.

Link pre family sphere v X-Bionic sphere:
https://www.x-bionicsphere.com/zabava-relax/adventureland/




You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ