Angel wings / Level 2

utorok, mája 30, 2017

Angel wings vám netreba extra predstavovať. Písali sme o tejto nádhernej značke tu. Dnes, s odstupom času, sme sa rozhodli napísať recenziu na prekrásnu fleecovú mikinu. Má sivú farbu a veľkosť S. Malú nosiacu kengurku má Mimi. Spolu s Leluškou vám vyrozprávajú, ako sa mikinka nosí.


Pre našu testovačku sme zvolili teplejší variant mikiny, ktorá k nám prišla koncom marca. Tento rok bola jar veľmi nesmelá a dlho sa zdráhala prísť. Máme pocit, že ani nebola, pretože  teraz je už Mimi spečená od slnka a Barby spotená ako myš. Leto prišlo náhle. Z čižiem sme šli rovno do šľapiek. 
Teplý Fleece, z korého je mikina poteší pri prechodnom období. Stačí si pod ňu obliecť tričko, uviazať bábo do šatky a zima vám zaručene nebude. 
Ak neviete akú veľkosť si treba zvoliť, najlepšie je, čo najtesnejšiu. Teda, tak aby ste sa cítili vy aj bábätko pohodlne. Mimi si zvolila veľkosť S. Ale padla by jej kľudne aj veľkosť XS. (pre info: jej konfekčná veľkosť je 36).

Angel wings - fleecová mikina, veľkosť S

Mikina Angel wings sa veľmi ľahko a rýchlo oblieka, teda.... Pripájanie vsadky, prostredná časť, je veľmi rýchle a jednoduché. Zips je hladký a nezasekáva sa. Ak máte väčšie bábätko, ktoré sa rado nosí na chrbte, tak tieto mikiny ponúkajú aj túto variantu. Stačí odzipsovať vsadku a prizipsovať ju na chrbát. Vsadka má aj tienitko, ktoré sa ľahko upevní hore, keď vám dieťa zaspí. A tak si už môže len spokojne spinkať a unášať sa rytmom maminej chôdze.



Zips na chrbtovej časti, kde sa pripája vsadka pri nosení dieťaťa na chrbte.

Fleecový materiál je veľmi pohodlný a na pokožku príjemný. Predĺžené rukávy vytvárajú dojem polorukavíc a tak je aj časť rúk chránená. 

"Mne osobne sa ráta nákrčník, ktorý je dosť vysoký a teplý. Ak je veternejšie počasie netreba zvlášť šál. Jedno malé negatívum v tejto variante sa predsa len našlo. Keďže je to mikina do teplejšieho počasia, chýba jej kapucňa. Pri silnejšom vetre je celé telo v teple, len tá hlavička je vystavená napospas zime. No ale čiapky máme všetci doma, že?" (smiech)





Mimi svoju mikinu na teraz odkladá do skrine a siahne po letnejšej variante. Určite vám o nej porozprávame. Fleecová mikinka má počas letných dní fajron. Tak ahoj v jeseni! A práve na jeseň mikinka k niekomu poputuje do šatníka. :)



Celý sortiment oblečenia pre tehuľky a nosiace mamičky nájdete tu:

Mimi testovala tento produkt:




You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ