Na muške myBUBO

štvrtok, decembra 01, 2016

Zuzka, Anička a Saška sú tri matky,kamarátky,ktoré sa rozhodli robiť radosť nie len svojim deťom, ale aj tým ostaným. Keď človek po niečom veľmi túži, raz sa mu to splní. A keď sa spoja tri šikovné mamičky, platí to trojnásobne.



....a ako vznikla značka My BUBO? 



Za všetkým stojí Zuzka. Mama dvoch šibalov (Max 3 r., Mateo 1,5 r.). Keď otehotnela prvý krát a tešila sa na príchod svojho chlapčeka, zatúžila po zdanlivej maličkosti a to malom, milom darčeku ktorý by venovala svojmu bábätku. Chcela mu zanechať svojský odkaz, talizman , ktorý by vlastnoručne ušila a  sprevádzal by ho po celý jeho život. Zuzka nie je vyučená krajčírka. Šijací stroj však  mala doma od puberty. Jedného dňa prišla jeho chvíľa. Túžila vytvoriť jednoduchú hračku s ktorou sa bude jej syn hrať, spávať s ňou, kŕmiť ju, voziť ju v aute, do škôlky v taške a jedného dňa, bude na jeho poličke v izbe aj nedajbože v jeho 18. rokoch :-). Jednoducho niečo, čo bude vytvorené s láskou od mami pre svoje dieťa. Začala rozmýšľať a tvoriť, až sa dopracovala k tomu, že to bude MACO, ktorý nebude typický a nebude z plyšu. Poupratovala si skriňu, našla starú košeľu, tričko a vdýchla mu život. Zrazu na ňu pozerala svojimi bledomodrými gombíkovými očkami, krásna hračka.
A keďže vo dvojici je život krajší, ušila mu aj parťáka. Spolu s kamarátkou Saškou (mamka  Adamka 3 r. a Adelky 8 m.)  týmto dvom kamošom dali mená BU a BO. Proces macíkov napredoval a tretí maco bol ušitý už len z trička a celý bol naruby. Na tričko mu Zuzka vyšila meno jej prvorodeného syna Maxa a spolu ho privítali na tento svet.
Mackovia oslovili aj ostatné kamarátky, mamičky, ktorým ich Zuzka začala šiť. Saška ju v tom stále podporovala. Keď Zuzka otehotnela druhý krát, šiť ich už nevládala, no túžba aby malo každé dieťa svojho macíka v nej naďalej driemala. Všetko nabralo obrátky, keď v Bratislave spoznala susedku mamičku Aničku (dcérka Mima, 2 roky) , ktorá do toho šla s nimi. A od tej chvíle sa začala písať história značky My BUBO.

Saška, Zuzka, Anička


My BUBO - tri matky, každá iná...no so spoločným cieľom...priniesť deťom úsmev, rozžiariť očká a pootvoriť dvierka do ich fantázie. 

Saška: Vyštudovala lekársku fakultu , odbor zubné lekárstvo. Rada zdravo varí, tvorí a miluje cestovanie. 
Motto: "Netreba vychovávať, stačí pekne žiť, dieťa sa pridá"

Zuzka:  Vyštudovala materiálové inžinierstvo v hutníctve, odbor kvalitár. Zbožňuje kreslenie, šoférovanie, maľovanie.
Motto: "Kde je cieľ, tam je cesta"

Anička:  Vyštudovala Ekonomickú univerzitu, fakultu podnikového manažmentu Má rada dlhé rozhovory s manželom a všetky Pucciniho opery.
Motto: "Deti vychovávať a nie len chovať, manžela naopak".



Dievčatá neostali len pri tvorbe a výrobe mackov, ale značku posúvajú ďalej a vytvárajú aj iné produkty pre detičky. Ich fashion prvotina sú ruksaky z látky. Sú veľmi ľahučké, vhodné do parku, škôlky, alebo len tak na prechádzku. Pre vášnivé malé nositeľky svojich bábik, mamičky nezaháľali a vyrobili im Mai Tai nosiče, ktoré sa dizajnom nesú v značke My BUBO.






Budúce mamičky pred blížiacim sa pôrodom, pociťujú syndróm hniezdenia. Je potrebné všetko pripraviť pre nového člena rodiny.  Ak je budúca mamička kreatívna a má šikovné ručičky, pre svojho vytúženého potomka pripraví niečo špeciálne. U Zuzky to bol spomínaný macko, talizman pre  synčeka. Niekedy stačí tak málo a z prekrásnej nevinnej myšlienky môže vzniknúť niečo veľké, čo sa bude rozvíjať a ďalej posúvať. Tri mamičky, ktoré nesmierne milujú svoje deti sú toho príkladom. Najkrajší darček nie je ten najdrahší, ale ten zo srdca.





Macko My Bubo je veľmi príjemná prvá hračka na rozvoj motoriky. Bábätko ju môže okuskávať, žmoliť, chytať a stláčať.  Osvojuje si ňou úchyt, stláčanie a jednoducho ňou dokáže manipulovať. V uškách má dokonca pískadielko. Materiál je veľmi mäkkučký a macko, aj keď je trochu väčší, nie je vôbec ťažký.




Jedna z nás ( Mimi) sa stretla s macíkom My Bubo už pred narodením Teuška. Nadchol ju a jedného mu dala vyrobiť. Teo ho má veľmi rád a doteraz s ním spinká.



                                                   

Dievčatá sa s macíkmi na trh neponáhľali. Trvalo niekoľko rokov, kým vychytali všetky muchy a boli na toľko spokojné a hlavne zodpovedné k tomu, aby My Bubo uzrel svetlo sveta a šíril sa medzi ľudí.

 
My Dvematky, ako tvoje sudičky milý BUBO, ti zo srdca želáme nech sa ti darí, si zdravý a robíš deťom radosť. Veľa šťastia a úspechov. Držíme ti palce!

Ako milovníčky slovenskej tvorby si prajeme ,nech značka My Bubo rastie do krásy a  pribúdajú stále nové, krásne nápady.

Vám...Zuzka, Saška a Anka, posielame energiu do nových kreatívnych chvíľ. Veľa šťastia a zdravia.
Nech ste spokojné mamičky, nie len pre svoje deti, ale aj pre Vaše nové dieťatko, menom My Bubo.


 MyBubo  nájdete:

Web: www.mybubo.sk/


Prekrásne fotky nafotila šikovná Kristína Vavreková

 Barby a Mimi



You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ