Na muške Lovel

pondelok, októbra 30, 2017


Koncept Lovel nás zaujal hneď, ako sme naňho natrafili. Už prvý pohľad na tento vizuálne krásny e-shop vás ohúri a nebudete chcieť odísť. Ak zariaďujete deťom detskú izbu, hľadáte štýlové  detské oblečenie, či hračky, ste na správnom mieste. 





A ako vznikol e-shop lovel.sk ?

Veľmi jednoducho. Z lásky. Z čistej prirodzenej lásky k deťom, k práci, dizajnu a štýlu. 
Sympatická  Eva, mama 5 ročných dvojičiek, Petríka a Viki, spolu s milovaným manželom stoja za touto parádou. Keďže manželia už niekoľko rokov pracujú v oblasti marketingu a internetových obchodov, cesta k vlastnej značke nenechala na seba dlho čakať. 


Rozkošný detský nábytok.
Eva po 7. rokoch práce v internetovom obchode s hodinkami túžila po zmene. Po niečom, čo ju bude napĺňať a baviť. Dlhé mesiace strávila premýšľaním nad tým, akým smerom sa bude e-shop uberať. Dôležité bolo vytvoriť ponuku a prezentáciu, ktorá nebude tuctová. Snahou Evky bolo, ponúkať tovar, ktorý nemá ďalších 20 eshopov. Jej cieľ smeroval k tomu, aby vznikol internetoý obchod, ktorý sa dizajnom, ponukou a jedinečnosťou priblíži zahraničným online concept store.


Čo si pod concept store máme predstaviť? 
Concept store je obchod, ktorý predáva vyskúšané a starostlivo vybrané jedinečné produkty.
Také produkty, ktoré sú jedinečne, štýlové a v iných obchodoch ich nenájdete. 
E-shopu Lovel sa to podarilo. V ponuke nájdete aj produkty, ktoré sa na Slovensku ešte nepredávajú a taktiež produkty známych slovenských a zahraničných značiek.

Obchod nás zaujal aj svojimi krátkymi, milými produktovými videami, na ktorých môžete vidieť výrobok lepšie z každej strany. 







Jednou z dizajnových vychytávok, ktorá zaujala aj nás, sú štýlové luxusné detské kreslá. Ide o ručnú prácu z kvalitných materiálov pretavenú do rozkošného dizajnu. 


No nie sú tie kresielka roztomilé?

Škandinávsky štýl je dnes veľmi populárny. Ak ste jeho milovníkom, určite sa potešíte z dánskej značky Done by deer, ktorú má obchod vo svojej ponuke. Úžasné obliečky, hrazdičky, detské hniezda, detský riad, hračky. Nebudete si vedieť vybrať. 




Ďalšou milou značkou z Holandska je aj A little lovely company, ktorá je známa svojimi nočnými svetielkami, light boxami, či dekoráciami, ktoré rozžiaria intetriér detskej izby.




Na lovel.sk je príjemné aj to, že dávajú šancu aj slovenským značkám so štýlovým oblečením. A tak, popri nákupe detského nábytku, dekorácií, hračiek, či produktov pre bábätko, nakúpite aj oblečenie od obľúbených značiek ako Haloo, Moe, Mile, či Even. Jednou z novinek e-shopu, je ponuka oblečenia aj pre nás mamy. Juch!




Je vidieť, že koncept Lovel je robený zo srdca a s nadšením. V každom produkte cítiť jeho precízny výber s ohľadom na jedinečný, neopozeraný dizajn a štýl. Tešíme sa, že aj pre deti sa dá vybrať krásny dizajnový nábytok, dekorácie, hračky a vkusné oblečenie. Snahou značky je stále na sebe pracovať a načúvať požiadavkám zákazníkov, na ktorých jej úprimne záleží. Držíme palce a zo srdca želáme veľa úspechov!


Lovel nájdete:
Web: https://www.lovel.sk/
FB: https://www.facebook.com/zosrdcalovel/
IG: https://www.instagram.com/lovel.sk/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCk4-ANEhR6qDdm_C-6FAkqg/featured










You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ