Na muške Haloo

štvrtok, októbra 05, 2017

Haloo, kto je tam? Tu je Alexandra, mama dvoch dievčat, pre ktorú je jej práca koníčkom. Značka Haloo vznikla nečakane z jednoduchej túžby po tvorení. Haloo je značka, ktorá kričí do sveta svojou originálnosťou a univerzálnosťou.




Najtypickejším produktom Haloo je textilná korunka. Podľa nej ju hneď rozpoznáte. Mamky a ich deti ju majú veľmi rady. Na začiatku vzniku to bol originálny a jedinečný kúsok. Iná slovenská značka ju nemala v ponuke. A aj keď sa s korunkami teraz roztrhlo vrece, Haloo korunka je len jedna. Kvalitná látka a krásny tvar, ktorý dokonale sedí na detskej hlavičke ju robia jedinečnou. Nosia ju chlapci aj dievčatá. A aj napriek prvotným pochybnostiam, má obrovský úspech. 



Všetky Haloo kolekcie dokonale do seba zapadajú. Farby musia ladiť medzi sebou a kolekcie sa prepájajú vždy nejakou farbou, aby boli čo najdlhšie nositené. 




Najdokonalejšou Haloo modelkou je Saškina dcérka Líza, ktorej je zatiaľ jedno čo má na sebe a nechá sa vždy odfotiť. Otázka je, že do kedy. (smiech)




Haloo je značka, ktorá sa rozvíja počas dňa, keď sú deti v škole a v škôlke a s príchodom víkendu nastáva totálna anarchia v biznise. "Ale tak to má byť. Kopec času venujem práci a kopec času chcem venovať aj rodine."

Haloo miluje spolupráce so slovenskými značkami. Napríklad so značkou RAK (ktorých sme vyspovedali tu) vytvorili krásne papučky s krásnym dizajnom. 




Haloo je Sašikinou láskou. Keď ráno oblieka Lízu, vždy ju niečo nové napadne. Tu by sa hodil volán, tu iný rukáv. Proste deformácia ako sa patrí. :-) Držíme palce!


Vyrobené s láskou na Slovensku

Haloo nájdete:



You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ