Na muške Colour boom

streda, mája 24, 2017

Colour boom je mladá veselá značka, ktorá vznikla v roku 2015. Stojí za ňou šikovná mamina Denisa, ktorá sa po narodení svojho synčeka rozhodla, že prinesie do detskej módy farebnosť a hravosť. 
Áno, marketingová špecialistka, ktorá nie je nákupnou maniačkou sa pustila do nepoznaného sveta. A dobre urobila. Za svoju krátku existenciu si táto farebná značka našla svojich stálych priaznivcov a darí sa jej. 

A ako vznikla značka Colour boom?

Už to začína byť otravné, ale aj tu to začalo materskou dovolenkou. Ženy, matky majú jednoducho v sebe silu meniť svet. Deniska po narodení svojho Lea (1,5 roka) začala rozmýšľať ako zodpovedná mama, ďaleko dopredu. Uvedomila si, že keď nastúpi Leo do škôlky, bude častejšie chorý a ona s ním nebude môcť byť podľa potreby kvôli svojej profesii. Strach z tejto situácie ju naštartoval a rozhodla sa, že začne podnikať.
 
"Asi pol roka som si lámala hlavu nad tým, čo by bolo pre mňa ideálne. Človek má v tomto stave pocit, že všetko tu už je a že všetko už bolo vymyslené".


Denisa nechcela nič dovážať. Túžila mať niečo svoje. A potom na to prišla. Ponuka oblečenia na Slovensku jej síce prišla pestrá, no zameraná vždy len jedným smerom. Keď je v kurze sivá, tak sa všetky značky snažia deti obliekať od hlavy po päty do sivej farby, lebo je to "cool". Nepáči sa jej, ak sú deti odeté ako dospeláci. Snaží sa preto veselosť a detskú radosť pretaviť do svojho druhého dieťaťa, do milovaného Colour boom. 



V ponuke Colour boom nájdete pre deti rôzne tepláky, tričká, mikiny, vesty, čiapky a všeličo iné. Oblečenie je praktické, kreatívne  a nepriehľadnuteľné svojimi farbami. 

Na sklade tejto značky veľa vecí nenájdete. Colour boom šije totiž na mieru a na základe požiadaviek zákazníkov. Ak si niekto zažiada aj niečo tmavé, samozrejme že sa mú snažia vyhovieť, no charakteristickým prvkom pre nich,  je práve farebnosť.


Rozkošné melónové šaty, však?
 
Panda je stále in.

Rodina na tričku.

Obľúbené trakovky
Posledný rok sa v Colour boom začali zameriavať viac na ženy a mamičky. Svoje portfólio rozšírili aj na dámsku módu. Ponuka je veľmi pestrá a zákazníčka si môže vybrať z rôznych farieb a strihov šiat, sukieň, teplákov, tričiek a tielok. Pre mamičky ktoré nosia svoje deti majú bundy na nosenie a taktiež aj dojčiace mamky si prídu na svoje.



Ak sa chce mamička zladiť so svojou ratolesťou, pre Colour boom to nie je problém. Má krásnu ponuku látok od partnera a hlavného dodávateľa Bubulákovo.




Tak čo, vedeli by ste si vybrať?  Ak áno, objednávky môžete písať na FB stránku Colour boom. Do budúcna je v pláne aj webová stránka, ktorá bude mať však len informatívny charakter. Šitie na mieru, podľa presných požiadaviek zákazníkov je hlavnou devízou tejto skvelej,farebnej, slniečkovej značky, ktorá vyčarí úsmev na tvári aj v tých najupršanejších dňoch.

Colour boom nájdete:


s láskou farebné








You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ