Na muške Lemur

piatok, apríla 07, 2017

Lemur kata je rozkošné zvieratko, ktoré všetci poznáme hlavne z rozprávky Madagaskar. Má reflexnú vrstvu na sietnici oka, čo zlepšuje jeho nočné videnie. A práve s týmto detailom sa pohrali dvaja mladí, zanietení ľudia, ktorí vytvorili značku LEMUR. Tieto dva bláznivé tvory milujú noc, hviezdy, spln a zvieratká. Priniesli medzi deti a dospelých svietiacu eufóriu.






Lemur je jedinečný dizajn pre malých aj veľkých, ktorí sa radi hrajú a snívajú. Pre deti nájdete v ponuke potlačené tričká, mikiny a body. Pre dospelákov mikiny, tričká a zvlášť si príde na svoje ženské pohlavie v podobe božských šiat. Sú mega pohodlné, voľné, oversize a majú pre nás tak veľmi dôležité vrecká. Na šatách musia proste byť! No a v neposlednom rade sú vyrobené s láskou na Slovensku.
Na každú potlač si môžete v tme kresliť svetlom, alebo si ju jednoducho nabijete a keď zhasnete, zázrak je na svete. Potlač krásne svieti. To je, čo?

Ak vám stačí iba svietiaci doplnok, tak opičiak na plátenej taške je to pravé lemurovské.




 "Lemur je pre malých aj veľkých, ktorí sa neboja zasvietiť v džungli, v tme a v dave... Navrhujeme a ručne tlačíme originálne svietiace dizajny na tie najkvalitnejšie materiály. Lemur odráža túžbu hrať sa, snívať a tvoriť veci inak, s fantáziou".


Prvý dizajn potlačený na tričkách či mikinách bol tapír a neskôr sa k nemu pridali jeho kamoši z Južnej Ameriky - veselý opičiak, leňochod a tukan. Aj morská hladina skrýva veselé zjavenia. Lemur tento rok rozsvietil morského ježka a krevetu.
























Jonáš, Jerguš a Teo majú na sebe detskú svietiacu mikinu Tapír.  Je veľmi jemná, príjemná na nosenie, vyrobená zo 100 % organickej bavlny. Je unisex. Pre chlapcov aj dievčatá. Kúpite ju tu.

Lea je oblečená v detskom  body Medvedík, ktorý v tme žiari a tak žiadna mamička svoju ratolesť nestratí. Kúpiť ho môžete tu.



Máme radi aj geometrické tvary, ktoré svietia. Čím sú jednoduchšie, tým sú dokonalejšie. A tak si Mimi zvolila tričko Zatmenie, ktoré je vhodné aj pre oteckov. Nájdete ho presne tu.




V spolupráci s Lemur

Lemur odráža túžbu robiť veci inak - s vtipom a fantáziou. V ich tvorbe je to cítiť. V jednoduchosti je krása a svetlo rozsvieti každé srdce. Keď sa s LEMURom večer "prechádzate po meste," každý sa na vás usmieva. Svietite ako hviezda na nočnej oblohe a prinášate do života druhých radosť. Držíme palce!

Lemura nájdete na:


You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ