Vianočná inšpirácia s JaBaDaBaDo

štvrtok, októbra 25, 2018

Vianočný čas je najkrajším obdobím v roku. Keď sme boli malé dievčatá, s príchodom jesenného počasia sme netrpezlivo odrátavali dni do štedrovečerného dňa. Druhá vlna vianočného kúzla sa v nás prebudila, keď sme sa samé stali matkami. Vianočný duch nás úplne ovládol a prípravy na tento zázračný čas si poctivo pripravujeme v predstihu. Naše deti veria na Ježiška a dúfame, že im to čo najdlhšie vydrží. Lebo práve to je na tých Vianociach najkrajšie. Ako dobre viete, snažíme sa o to, aby u nás v detských izbách boli hračky zo zdravých a prírodných materiálov. V hračkárstvach je takýto druh tovaru takmer nedostatkový. Postupne naše prípravy na ten najkrajší sviatok začali a my by sme vám rady ponúkli malú inšpiráciu. A viete čo je najlepšie? My sa neradi túlame po obchodoch. Jednoducho sme praktické matky. (smiech)

Vždy, keď chceme obdarovať malých drobcov, naše kroky smerujú na internet. Tam je výber neplastových hračiek obrovský a my si dáme na tom záležať. Samozrejme, nie vždy sa tomu vieme vyhnúť, no keď vieme niečo ovplyvniť, tak to rady urobíme. (smiech) Mimi si veľmi obľúbila eshop lalashop.sk. Okrem krásnych ergonomických nosičov Kokadi, Lalashop vo svojom sortimente ponúka značku JaBaDaBaDo, ktorá sa špecializuje na drevené hračky. Ich dizajn je krásny a vábivý nielen pre deti. (smiech) V našom vianočnom zozname nesmie chýbať a preto sme spravili menší výber aj pre vás. Nechajte sa inšpirovať a pohodlne z domova nakúpiť všetko potrebné pre svoje poklady.



Naša vianočná inšpirácia so značkou JaBaDaBaDo


 Jabadabado vozík so zmrzlinou


Nádherný drevený vozík so zmrzlinou, ktorý poteší deti aj počas zimných chladných dní. Milujeme leto a zmrzlina k letu nesmie chýbať. Tieto horúce chvíle si pripomenieme s týmto  zmrzlinovým vozíkom aj počas zimných dní. :)



 Jabadabado vozík na tlačenie

Výborná pomôcka pre nechodcov, ktorá časom poslúži aj pri hre či presune všetkých svojich obľúbených hračiek. Za nás je tento nádherný vozík top.


 Jabadabado parkovacia garáž
Ak dobre sledujete instagram Dve matky, viete, že túto garáž už doma máme. Tak prečo je v našom vianočnom výbere? Pretože je to jedna z našich obľúbených hračiek. Nevyhrajú sa len chlapci ale aj dievčatá. 



4.Jabadabado drevená kuchynka



Prekrásna kuchynka poteší nejednu malú kuchárku či kuchára. Obsahom kuchynky sú aj hodiny, a tak si malí kulinári môžu spolu s varením precvičiť aj čísla a pochopiť princíp času.


 Jabadabado drevená detská gitara


Hudba je liek a preto v žiadnej detskej izbe nesmie chýbať aspoň jeden hudobný nástroj. Detská gitara krásne padne do malých ručičiek. Aj vy máte doma hudobníka, ktorý si rád vyspevuje? Tak v tom prípade je drevená gitara tým pravým orechovým.



 Jabadabado odrážadlo


K deťom neodmysliteľne patrí šport. Rady skáču, naháňajú sa a bicyklujú. Ak sa chcete vyhnúť pomocným kolieskam, odporúčame vám detské odrážadlo, ktoré je ľahké. Áno je drevené a predsa je ľahké. Ovládať ho dokážu už aj detičky od dvoch rokov, vďaka ľahkosti a nastaviteľnému sedadlu. Naši drobci si na odrážadle precvičia rovnováhu a stabilitu, ktorú využijú pri bicyklovaní. My sme vďaka odrážadlu nechali pomocné kolieska pri kúpe bicykla v predajni. 


Náš zoznam je už takmer plný a my postupne zháňame všetko, čo sme si na tieto Vianoce zaumienili. Aj vy nakupujete v predstihu? Dáte si záležať na materiáloch a nádhernom dizajne? V tom prípade sme vám určite našepkali a dúfame, že tie naše a aj tie vaše Vianoce budú tie najkrajšie.


Značku Jabadabado nájdete na eshope lalashop.sk


Zdroj foto: jabadabado.se
*V spolupráci s lalashop.sk



You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ