Vianočný špeciál/ Na muške Malé radosti

piatok, decembra 08, 2017

Každý deň by sme si mali robiť krajším. Tešiť sa z maličkostí, usmievať sa, byť k sebe milí. A to nie len na Vianoce. Nevšednú nežnosť, radosť a teplo pri srdci pocítite, keď vstúpite do krásneho obchodíku Malé radosti, ktorého kamennú verziu nájdete vo Vranove nad Topľou.





A ako Malé radosti vznikli?

Nadi je synonymom optimistickej, štýlovej, krásnej ženy, ktorá si ide za svojimi snami. Sen, o ktorom sa jej už dlho zdalo, bola túžba mať obchodík so všakovakými drobnôstkami a maličkosťami. Po návrate z Anglicka kde žila niekoľko rokov, sa jej snívanie stalo skutočnosťou. Vo Vranove otvorila obchod Malé radosti. 



Prečo práve názov Malé radosti?

Práve preto. Pre tie malé vecičky a drobnosti. Od šálok, po rámčeky na fotky, zošity, zápisníky, mištičky či bytové doplnky. To všetko sú maličkosti, ktoré vedia človeku urobiť veľkú radosť. V obchodíku nájdete z každého rožku trošku, aj keď je náročné v dnešnej dobe vyhovieť každému. No ak sa niekto rozhodne zavítať tu kvôli darčeku, napríklad aj na Vianoce, určite neodíde na prázdno. Takou šálkou so zaujímavým textom, odkazom nikdy nič nepokazíte. 

Nadi obchodíkom žije celou svojou dušou. Snaží sa raziť cestu jedinečnosti, aby nemal každý to isté. Tovar je v obmedzenom množstve a kto prv príde, ten prv melie.
Malé radosti nie je obchod s natlačeným tovarom, kde sa neviete pohnúť. Táto filozofia sa Nadi nikdy nepáčila. Tovaru je menej, obmieňa sa, ona nad objednávaním strávi veľa času. Všetko má hlavu a pätu, ladí dokopy. Malé radosti nie sú len obyčajný obchodík. Nadi sa snaží ľudí inšpirovať a ide jej to skvele. Aj fotky na instagrame sú jedna ladiaca dokonalosť a človek, aj keď nemá možno dar pre detail a zariaďovanie, sa od nej veľa naučí. 




Obchodík má srdce, dušu a cítiť v ňom, že to táto super inšpiratívna žena robí naozaj rada, že ju to napĺňa a preto je u zákazníkov veľmi obľúbený. Nadi jednoducho len chce, aby sa ľudia pri nákupe usmievali a mali z toho radosť. V dnešnej rýchlej dobe plnej mrzutosti to veľmi chýba. Malé radosti sú oázou pokoja a harmónie. Keď do obchodíka vojdete, či už virtuálneho alebo kamenného, inak ako s úsmevom a nákupom neodídete. Za to dáme ruku do ohňa.


Je krásne sledovať človeka, ktorého baví to čo robí. Milú, usmievavú ženu, ktorá sa snaží vnášať do každodenných dní, aspoň štipku radosti. Základom šťastia je schopnosť sa tešiť z maličkostí. Tie robia naše dni krajšími. Ak chcete pošepnúť Ježiškovi čím má urobiť radosť vašim blízkym, pošlite ho do malebného obchodíka Malé radosti. On už bude vedieť čo vybrať. 

Malé radosti nájdete:
FB: https://www.facebook.com/maleradosti/
IG: https://www.instagram.com/my_name_is_emma_/



vianočné








You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ