Na muške Nobilis Tilia

pondelok, septembra 18, 2017


Poznáte značku Nobilis Tilia? Zaujala nás tým, že ide o českú certifikovanú kozmetiku a že ponúka prírodné a bio produkty, na ktoré sme už dávnejšie presedlali. Poslaním spoločnosti je s pokorou k prírodným procesom, vytvárať jedinečné prírodné produkty k rozvoju harmónie a krásy. 






A ako vznikla značka Nobilis Tilia ?

Zakladateľ spoločnosti je PaedDr.Zdeněk Šedivý, ktorý vyštudoval prírodovedeckú fakultu a fakultu telesnej výchovy športu na Karlovej univerzite v Prahe. Príroda a šport sú jeho celoživotnou vášňou, ktoré sa snaží spájať aj v praktickom živote. Spája zdravý životný štýl a rozvoj duchovnej oblasti. Profesionálne sa zaoberá liečivými rastlinami a ich vplyvom na zdravý vývoj človeka a jeho vzhľad. Vo svojej práci uplatňuje princípy harmonického začlenenia človeka do existencie živých systémov na planéte. 


V roku 1994 vznikla značka aromatickej kozmetiky Nobela, ktorá sa neskôr premenovala na Nobilis Tilia. Na začiatku bojovala s rôznymi skúškami, ktoré sú typickými pre začiatočníkov a zaoberala sa vývojom a výrobou kvalitnej aromaterapeutickej kozmetiky , vyhľadávaním poctivých éterických olejov a kvalitných rastlinných olejov. Rovnako aj ostaných bioaktívnych látok. 
O rok neskôr do spoločnosti prichádzajú Adéla Zrubecká a Petr Zrubecký. Krátko na to spoločnosť otvára svoje zahraničné zastúpenie. Najskôr na Slovensku a neskôr, pre veľký záujem, aj vo Francúzsku, Anglicku, Japonsku, na Taiwane a iných štátoch. 



Nobilis Tilia čerpá inšpiráciu z prírody a z tradičných historických skúseností a vyvíja prostriedky, ktoré sú čo najbližšie k prírode a človeku. Snaží sa rešpektovať individualitu osobnosti svojich zákazníkov a neznižovať kvalitu produktov kvôli cene. 
V ponuke môžete nájsť produkty pre celú rodinu. Na svoje si prídu budúce mamičky, mamičky, deti a aj oteckovia. Vybrať si môžete z rôznych pleťových olejov, krémov, aromaterapeutických produktov, masážnych olejov, prírodných deodorantov, šampónov či éterických olejov. Je toho naozaj veľmi veľa a každý si príde na svoje. 


Nobilis Tilia je trvalo udržateľnou spoločnosťou. Jej hodnoty (kvalita čisto prírodných produktov, vzdelávanie, odbornosť a profesionalita, etické vzťahy a ekológia výroby, spokojnosť zamestnancov a zákazníkov, tradícia českej aromaterapie) firme umožňujú rásť a kvitnúť. 


Značka Nobilis Tilia sa snaží o využívanie rastlinných surovín pre pestovanie krásy a zdravie človeka, bez nenarušenia pestovanie krásy a zdravia prírody.  Držíme palce!

PS: Pár produktov práve testujeme, takže sa môžete tešiť aj na recenziu.






You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ