Tričko na dojčenie Mamika

nedeľa, januára 14, 2018

Aj mamičky, ktoré dojčia svoje detičky sa rady páčia. V obchodoch je maternity móda dosť zanedbávaná a je veľakrát nemožné, aby aj matka vyzerala super. Dojčiace oblečenie je neatraktívne a nevábivé. Maminky tak často stoja pred otázkou: "Byť pekná, alebo sa cítiť pohodlne"?




Značka Mamika tento problém vyriešila. A to doslova. Pretože maminky, ktoré sa chcú páčiť a aj dojčiť svoje ratolesti,  majú s touto značkou vyhraté (písali sme o nej ešte v decembri presne  TU). Dve šikovné sesternice ponúkajú dojčenské tričká, šaty a mnoho ďalších vecí, ktoré nie sú len pohodlné, ale aj krásne.  Mamika má v ponuke elegantné topy, ktoré sú svojim dizajnom vhodné aj na krstiny, oslavy, či na spoločenské udalosti. Nádherný vykrojený chrbát v tvare U dodáva tričku šmrnc a eleganciu. Na výber máte topy s 3/4 rukávom alebo aj s 7/8 rukávom.

Mimi si zvolila tričko s rukávom 7/8, čo mu dodáva pevnosť a aj pri teplejšom počasí, keď si tričko vyhrniete a následne zosuniete dole, krásne drží svoj tvar a neroztiahne sa.

Kojenie je veľmi pohodlné. Prsník ponúknete  dieťatku veľmi jednoducho a malému špuntovi nič nezavadzia. Krásne a pokojne ho môžete nadojčiť kdekoľvek ste.

Materiál je 95% bavlna a 5% elastén. Tričko nádherne drží svoj tvar a po dojčení sa prsia ľahko vrátia späť a prekryjú. Pri pohľade na tričko nemáte vôbec pocit, že ide o tehotenskú módu. Otvor na prsiach krásne splýva.

Mimi tričko klasicky prala a aj sušila v sušičke. Po vysušení nastalo veľké prekvapenie, pretože tričko krásne držalo svoj tvar a vôbec sa neroztiahlo, ani nestiahlo.


Značka Mamika okrem nádherných topov pre mamičky ponúka aj zimné nosiace kabátiky, ktoré sú úplne dizajnovo krásne. Tak mamičky nebojte sa krásne obliecť a pritom dojčiť svoje bábätká.


 V eshope Mamika  nakúpite  TU a na FB ich nájdete priamo TU


You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ