Na muške Fancy Illustrator

piatok, septembra 29, 2017

Ten, kto sleduje instagramový svet, určite pozná krásne ilustrácie Fancy Illustrator. Byť ilustrovanou postavičkou je fakt skvelé! Aj my sme sa takými kráskami s dlhými mihalnicami stali. Cítime sa neskutočne príťažlivo. Ďakujeme za to mladej, talentovanej, veľmi milej Petre Slamkovej. Tento rok úspešne ukončila štúdium marketingovej komunikácie a reklamy. Kreslenie je jej obrovskou záľubou a na jej tvorbe je to vidieť aj cítiť. 


Petra už počas vysokej školy vedela, že svet reklamy nie je pre ňu. No napokon si uvedomila., že časťou svojej tvorby sa ho dotýka. Ide o skvelý kompromis z čoho sa veľmi teší, lebo kreslenie je jej vášňou a život bez neho by si nevedela už predstaviť.



A ako to všetko začalo?

Ako to už býva pravidlom, začiatky neboli ľahké. Kresliť s ceruzkou je iné ako pracovať na grafickom tablete. No sústavným skúšaním, opravovaním, vylepšovaním si postupom času vytvorila svoj štýl, ktorý je pre ňu typický. 
Názov značky vznikol spontánne. Petra si potrebovala založiť instagramový účet a k tomu logicky bol potrebný názov. Nakoniec vyhral Fancy Illustrator, pod ktorým funguje už tretí rok. 




Bola len otázka času, kedy si Peťkinu prácu všimne svet a začne tvoriť na objednávku. Jej ilustrácie využívajú ako súkromné osoby, tak aj rôzne eshopy či magazíny. 

Snaží sa od seba oddeliť tvorbu pre ľudí, ktorí ilustrácie využívajú na sebaprezentovanie sa od módnych. Pri súkromných ide o rôzne zaľúbené, kamarátske, rodinné, či svadobné ilustrácie, pri ktorých je dôležité zachytiť nielen charakteristické črty osôb, ale aj ich vzťahy, čo je veľmi intímna záležitosť.  


Fancy Illustrator sú zábavné ilustrácie, ktoré sú aj krásnym darčekom k narodeninám.  Našu spoločnú kresbu už poznáte  z rôznych sociálnych sietí. Pôvodne to mal byť dareček pre Mimi od Barby na narodeniny. No, dalo sa to vydržať? Nedalo! Mimi tak dostala  predčasný darček ešte pred letom a čoskoro dostane túto ilustráciu vytlačenú a pekne si  budeme visieť spolu na stene. :-) 

Módne ilustrácie vytvára Petra v spolupráci s rôznymi šikovnými ľuďmi - blogermi, stylistami, návrhármi. 



Petra si je vedomá toho, že nie je dokonalá a stále nie je tam, kde cíti, že by mala byť.  Každou novou kresbou sa však učí a zdokonaľuje. Môže byť na seba hrdá, že doma v detskej izbe vymyslela niečo čo dáva zmysel. Svojími kresbami skrášľuje dni nám všetkým.





Pri zrode značky Fancy Illustrator mladej, skromnej, 24 ročnej Petre rezonovala v hlave myšlienka: „Jediné čo môžeš ľutovať je ak to neskúsiš... “ A ja sa o tom presviedčam každý deň, keď vstávam so skvelým pocitom do nových príležitostí a výziev.   

My ti milá Petra želáme, nech sa ti v tvojich snoch darí a držíme ti palce. Je skvelé sledovať mladé dievča, ktoré berie každý deň ako výzvu. Jej entuziazmus, cit pre jemnosť a detail je pre nás balzamom na dušu. Cítite to rovnako?



Toto je naša nová ilustrácia z kolekcie  jeseň/ zima  :-D  Ďakujeme Peťka!

Fancy Illustrator nájdete:
FB: https://www.facebook.com/fancyillustrator/?fref=ts
Instagram: https://www.instagram.com/fancyillustrator/




You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ