Na muške Lil'castle

štvrtok, júna 27, 2019

Zariaďujete alebo práve premýšľate o dizajne detskej izby? Nezabúdajte na doplnky, ktoré to naše malé kráľovstvo pre rytierov či princezné potrebuje. Dekorácie doplnia a zjednotia celkový vizuál. My máme rady jedinečnosť, milujeme slovenskú tvorbu, ktorá ulahodí nielen naším očiam, ale aj našej emócií z dokonale jednotného priestoru. Z našej Zarky sa od septembra stane školáčka, a tak sme aj to jej malé rozprávkové kráľovstvo tomu prispôsobili. Pri doplnkoch, ktoré majú okrášliť hlavne steny izby, sme našli nový slovenský eshop s autorskými dielami určené pre deti. Dnes vám predstavíme eshop Lil' castle, ktorý sa nám zapáčil natoľko, až sme sa rozhodli vám ho ukázať. 

Pozrite sa spolu s nami, kto stojí za značkou Lil'castle, inšpirujte sa a vychutnajte si unikátne ilustrácie a obrazy, tvorené slovenskými umelcami.




Ako sa zrodilo Lil'castle?

Maminky sú tie najkreatívnejšie bytosti na svete. Ani v tomto prípade to nie je výnimka, pretože za  touto jedinečnou značkou stojí Zuzana Jurkovičová, ktorej sa pri zariadovaní detskej izby zrodila myšlienka o Lil'castle. Ako mama 2 krásnych dievčat sa snažila izbu spestriť niečím originálnym a kvalitným, nielen myšlienkou, ale aj prevedením.


"Keďže som dlhšiu dobu žila v zahraničí, kde je bežné, že steny v izbách sú ozdobené množstvom rámikov a krásnych obrázkov, hľadala som niečo podobné. Keď som aj našla niečo, čo sa mi páčilo, prišlo to v zlom stave, prípadne nekvalitne vytlačená, a tak som sa rozhodla zobrať to do vlastných rúk."


Zuzkina vízia bola veľmi jasná, túžila po originalite, kvalite so zmyslom pre detail. Prvá autorská spolupráca vznikla s maliarkou a maminkou Nikolou Cabadajovou, od ktorej datujú vznik eshopu, ktorý je skutočne jedinečný a originálny. 

dizajn detskej izby

Lil'castle na svojej stránke ponúka čestné miesto slovenským autorom, ilustrátorom, umelcom. Diela sú exkluzívne, tvorené s láskou, ktorú do nich vkladá samotný autor. Dizajn detskej izby s ilustráciami dotvára harmóniu, vnesie do priestoru atmosféru a radosť. Zuzka pri výbere umelcov nehľadí na vek ani na skúsennosti, no prísne kritéria, ktoré Lil'castle vyžaduje, musí spĺňať každý jeden autor. Nikola Cabadajová sa vo steve umenia pohybuje niekoľko rokov, a tak je to práve ona, ktorá dozerá na všetky požiadavky a kritéria ako ART directorka.

dizajn detskej izby



Umenie v detskej izbe by nemalo chýbať. Samozrejme, vo forme, ktorú sú deti schopné pochopiť a z ktorej sa môžu tešiť.





dizajnové autorské ilustrácie pre deti


Zariaďovanie detskej izby je pre každú maminu výnimočný moment, na ktorom jej veľmi záleží. Veď kráľovstvo, pre tie naše malé kĺbka, musí byť dokonalé. Ako rodičia veľmi dbáme na kvalitu materiálov, funkčnosť, krásu a v neposlednom rade, dbáme aj na cenu a čas, ktorý venujeme výberom sertimentu. Lil'castle je na začiatku svojej cesty a v pláne majú rozšíriť ponuku na eshope, kde si každá maminka príde na svoje, a tak ušetrí čas behaním a hľadaním toho svojho jedinečna. 
Výber ilustrácií je pestrý. Na svoje si prídu malý ritieri ale aj princezné. Ak ste dobrodruhovia, či vášníví športovci, v Lil'castle si určite nájdete to pravé orechové, či vyberáte doplnky pre bábätko, alebo malých džentlmenov, slečny.



K láske k umeniu sa deti učia už od útleho veku. Je veľmi dôležité, čo im ako rodičia ponúkneme, pretože aké kráľovstvo im ponúkneme, takí ľudia z nich vyrastú. Je len na nás, či im ponecháme čisté steny, alebo ich naučíme láske k detailu, naučíme ich vnímať atmosféru priestoru, alebo v nich vyvoláme emócie, ktoré nám umenie ponúka, a navyše doplnky od Lil'castle sú nádherné.


Plánujete zariadiť či prerobiť detskú izbu? Aké kritéria zohľaďňujete vy?
My pri zariaďovaní detskej izby dbáme na všetky aspekty, do ktorej patrí aj cena, či jedinečnosť. Priestor musí pôsobiť jednotne, harmonicky, krásne a hlavne musí vystihovať dušu malého obyvateľa.



Ďakujeme



Mimi a Tega

 















You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ