Na muške Two colours

nedeľa, júna 03, 2018

Čierna a biela. V poslednej dobe dve veľmi populárne farby, ktoré určite patria  aj do detského sveta.  Značka TWO COLOURS sa zameriava na jednoduchosť, nadčasovosť a minimalizmus dizajnových detských doplnkov a hračiek v čiernobielej farebnosti. 




Ako to všetko začalo? 


Šikovná mama Alenka a jej vlastná skúsenosť pri zariaďovaní izby svojho syna, ju doviedla k samotnému vzniku značky a eshopu. Minimalistický nordic štýl milovala a v tomto duchu videla aj detské doplnky a hračky. Tovar nakupovala v kamenných obchodoch a eshopoch, no nebavilo ju zháňať veci na rôznych miestach. Chýbalo jej niečo, kde by našla všetko pokope, v jednom štýle, spolu navzájom ladiace.


Sen sa zmenil na skutočnosť presne 27.10.2017, kedy bol spustený eshop s jednoznačným názvom Two colours, keďže v ňom nájdete všetky produkty, len v čiernej a bielej farbe.





Celý koncept, tvorba webu, oslovenie značiek, komunikácia (Fb, Ig) a logistika boli v rukách Alenky, za podpory jej manžela. Dnes už sú sily rozložené aj na posilu, ktorá rieši distribúciu tovaru a social marketing.


Momentálne v ponuke nájdete sedem značiek, z toho tri ponúkajú len čierno-biele produkty. Z ostatných sa vyberá vždy čierno-biela kolekcia. Cieľom značky je mať v ponuke radšej menej výrobkov, ale odskúšaných, kvalitných a vzájomne spolu ladiacich.
VIP miesto v obchodíku má česká značka Tyny, za ktorou stojí šikovné mladé dievča, ktoré vyrába drevené detské doplnky a nálepky na stenu, presne v nordic koncepte.
Two colours sú jedniným zástupcom tejto značky v SR.


Všetky produkty Two Colours spolu ladia. Viete si ich vyskladať z viacerých značiek a sú určené pre deti už od útleho veku. Vďaka svojej nadčasovosti a skvelému dizajnu, u vás doma ostanú určite veľmi dlho, aj keď už stratia svoj prvotný význam a dieťa z nich vyrastie. Spĺňajú totiž aj dekoračný charakter a využijete ich kdekoľvek v byte, či dome.


A prečo vlastne čierna a biela?

My dospelí si veľakrát neuvedomuje, že deti obľubujú jednoduché motívy. Práve tie, totiž najlepšie rozvíjajú ich predstavivosť, fantáziu a sústredenosť. Viete o tom, že dieťa po narodení vníma a vidí iba čierno-bielo? 

Koncept TWO COLOURS a jeho vnímanie detského interiéru:
- doplnky majú v interiéry veľmi dôležité miesto lebo, nakoľko dokonalý interiér vytvárajú správne ladené doplnky
- ak sa z čiernej, bielej alebo šedej vytvorí v interiéry základ, zo zvyškom sa dá pekne vyhrať
- nemenné veci je potrebné mať neutrálne a všetko ostatné môže podliehať momentálnej nálade
- minimalistický štýl black&white si buď zamilujete, alebo ostanete pri farebných stenách
- detská izbička môže byť štýlová aj s farebnými hračkami, schovanými v škatuliach





Krásna, jednoduchá, minimalistická detská izba, je presne tá, v ktorej sa bude dobre cítiť každé dieťa. Netreba sa tejto kombinácie báť. Veď samotné hračky, s ktorými sa deti hrávajú, hýria farbami. To úplne stačí. TWO COLOURS je malý, milý eshop, v ktorom si zariadite celú detskú izbu bez toho, aby ste museli nakuknúť aj inam. Držíme palce.


Two colours nájdete
Web: https://www.twocolours.sk/
FB: https://www.facebook.com/twocolourssk
IG:  https://www.instagram.com/twocolours.sk/









You Might Also Like

0 komentárov

Populárne príspevky

Kolekcia ĽÚBIM ŤA

ZOBERPREČ

ZOBERPREČ